Έκπωση 10% απο MOTORAID για όλο το Forum!!! ¶
Από: antonis lironis στις 19/01/2009 11:19 μμ.
Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος και απο τα πράγματα και απο την εξυπηρέτηση http://www.motoraid.eu/shop/index.php?cPath=23_149_269
Δευτέρα δώσαμε τα χρήματα και σήμερα τα πήραμε. Ελπίζω και τα υπόλοιπα παιδιά να είναι εξίσου
ικανοποιημένα!
Με τον υπεύθυνο του μαγαζιού τον Γιάννη μίλησα αρκετές φορές τον τελευταίο μήνα . Το παιδί μου έδωσε να καταλάβω ότι ο σκοπός της εταιρείας είναι να σταματήσει τις παραγγελίες απο έξω.
Έτσι έχει δημιουργήσει ένα κατάλογο με αξεσουάρ, που σιγά σιγά προσπαθεί να μεγαλώσει, και με τιμές σχεδόν ίδιες με έξω αλλά και καλύτερες.π.χ τα προστατευτικά ψυγείων τα πήραν τα παιδιά απο έξω περίπου 86€.
Εγώ τα πήρα με την έκπωση που μας έκανε 93€ και προχθές με πήρε τηλ. και μου είπε ότι απο βδομάδα στο συγκεκριμένο προιόν θα γίνει μείωση 10€.
Μου έκανε την μείωση απο τώρα και επειδή έιχαμε δώσει τα χρήματα μου τα επέστρεψε με την μεταφορική.
Οπότε τα πήρα 83€. 3€ φθηνότερα και σε μία εβδομάδα
Το σημαντικότερο είναι ότι τα πράγματα τα παίρνεις πολύ πιο γρήγορα και σε περίπτωση λάθους ή προβλήματος ξέρεις που θα απευθηνθείς και να βρείς λύση!
Τέλος του ζήτησα να γίνει μια έκπωση για όλο το forum ωστε να υπάρξει συνέχεια παραγγελιών.
Μου είπε θα το συζήταγε με το αφεντικό. Έτσι καταφέραμε να έχουμε μια έκπτωση 10% σε ομαδικές παραγγελίες για τα μέλη του forum!!!!!!!!!!!
Προσοχή όμως. Ο Γιάννης μου ξεκαθάρισε μόνο σε ομαδικές. Μην πάρει κανείς 1 πράγμα και ζητήσει την έκπτωση του forum. Θα πάρει τα τέτοια μου!!!
Να είστε καλά όλοι σας