Re: Λάστιχα από Αγγλία
¶
Από: rAnger στις 31/12/2008 10:19 πμ.
Παιδια θα πρότεινα το εξής:
Λόγω του ότι η Λίρα ενδέχεται μετά τις γιορτές να παρει τα πάνω της, ενώ ψιλοαποκλείεται να πέσει περισσότερο και λόγω του ότι ο Άγγλος με τα λάστιχα μπορεί σύντομα να ξεμείνει από στοκ, να μην το καθυστερήσουμε με την παραγγελία. Παρασκευή 2-Ιαν το αργότερο να την κάνουμε.
Αν τελειώσει το στοκ του Άγγλου και χρειαστεί να παραγγείλει θα αγοράσει σε ευρώ λογικά ή σε δολάρια και δε νομίζω να μπορεί να κρατήσει την τρέχουσα τιμή, αναγκαστικά θα την ανεβάσει.
Οπότε δε συμφωνείτε να το επισπεύσουμε λιγάκι;
Να συνεννοηθούμε λίγο για τα χρήματα;
Προφανώς δε νομίζω να έχει κανείς το ποσό που θα χρειαστεί για 10-15 ζευγάρια λάστιχα (μιλάμε για καποιες χιλιάδες ευρώ, οπότε προτείνω να κάνουμε μια συνάντηση όπου θα συγκεντρωθούν τα χρήματα, ή να κάνουμε κατάθεση σε κάποιο λογαριασμό για να γίνει η παραγγελία.
Απλά, επειδή είναι μεγάλο το ποσό, θα έλεγα όποιος αναλάβει την παραγγελία να φτιάξει ένα χαρτί με τα ονόματα όσων του βάλουν χρήματα και το αντίστοιχο ποσό και να αναφέρει ότι προορίζονται για την αγορά ελαστικών και το χαρτί να το κανουμε όσες φωτοτυπίες είμαστε για να το έχουμε. Για τυπικούς λόγους, καταλαβαίνετε.
Αυτή είναι μια πρόταση, δεν είναι ότι έχω καμια αμφιβολία για τη φερεγγυότητα των μελών, εννοείται ότι εμπιστεύομαι τα παιδιά, αλλά κι εγω αν ήμουν που θα αναλάμβανα την αγορά, θα το έκανα για τυπικούς λόγους για να είμαι κατοχυρωμένος. Δεν ξέρω τι κάνουμε στην περιπτωση μεγάλων παραγγελιών..
Εχετε κάποια άλλη πρόταση?
"Do not blame God for having created the tiger, but thank him for not having given it wings."
[size=85:o7r8m6d3]Indian proverb