Re: Ομαδική Παραγγελία Ελαστικών ¶
Από: alki_viades στις 15/09/2008 5:51 μμ.
spyr"Μας κοροϊδεύεις ρε συ British 226pounds από mandp. τουτέστιν 284€ + μεταφορικά= 314€ + τοποθέτηση 20-30€ μας κάνουν €334 - €344. Βάλε και τις εργατοώρες που βάζεις εσύ για την μεταφορά και διαδικασία αναζήτησης για την τοποθέτηση….
και έχεις ένα μαγαζί με το οποίο τα βάζεις αμέσως χωρίς να περιμένεις και στο οποίο δεν περνάς την ταλαιπωρία να βρεις ποιος θα στα βάλει και στο οποίο μπορείς να δεις και ημερομηνία παραγωγής στα λάστιχα και στο οποίο αποκτάς και μια υποτυπώδης σχέση για τα μελλοντικά σου σχέδια στα δίνει με €30-40 διαφορά δεν είναι καλή τιμή?
Εχτές που το έλεγα σε έναν φίλο μου υποσχέθηκε ότι θα βρει κάποιον γνωστό του γνωστού λέει και θα μου τα βάλει με €350. Χέ@τηκα του είπα του φίλου μου γιατί ο Ψυχογιός ενώ του ήμουν άγνωστος μου είπε μια αξιοπρεπέστατη τιμή και δεν ήθελε να με κλέψει. Να βγάλει και αυτός να μείνω και εγώ ευχαριστημένος. Χαλάλι του τα έξτρα 30 -40 € όταν σε μια αγορά (αξεσουάρ, ανταλλακτικά κτλ) χρεώνουν 100% από ότι πουλάει η Ευρώπη.
Μιχάλη θα τον πάρω τηλέφωνο για τα Metzeler."
Φιλε Σπυρο αυτοι που δεν ειναι σοβαροι ειναι οι εμποροι στην ελλαδα, η τιμη που παραθετεις για τον Ψυχογιο ειναι οντως εξαιρετικη για ελληνικα δεδομενα, εγω παντως εχοντας ρωτησει μεχρι στιγμης 3 αλλους εχω παρει τιμες απο 405 και πανω. Θα μου πεις ψαξε και βρες αλλα για πες μου απο που ειναι πιο ευκολο, απο το pc στο ebay ή να παρω σβαρνα ολη την αθηνα;
Επισης για το ποσο μιας τα πιανουν εδω μη λαμβανεις υποψη τα ταχυδρομικα, σκεψου πως ο αγγλος θα τα παρει 284+πχ30=314 φορεμενα ενω εσυ στη σουπερ γαματη τιμη 55€ ακριβοτερα. Για ποιο λογο; Επισης σημειωσε πως γενικα η Αγγλια ειναι ακριβουτσικη και στα προιοντα και στα ταχυδρομικα, εγω συνηθως αγοραζω απο Γερμανια οποτε μιλαμε για ακομα μεγαλυτερη διαφορα τιμων.
Εχοντας καταλήξει στα diablo rosso, απο αγγλια τα εχω στην πορτα μου 299+30 τα μεταφορικα, εδω οσοι εχω ρωτησει μου λενε απο 420 και πανω!!! Θα ρωτησω και στον ψυχογιο αλλα πες πως μου λεει 390, εκει πια παιζεται στο "τα κουβαλαω απο το ταχυδρομειο" vs "60€", την απαντηση την δινει ο καθενας για την παρτη του....