Πάει το κιβώτιο...............μας τελείωσε !!!!! ¶
Από: Dennis G. στις 02/07/2010 1:11 πμ.
Ειλικρινά με θαυμάζω ώρες ώρες........... το πόσο μ@λάκας είμαι που κρατιέμαι............
και δεν πάω να βουτήξω μερικούς από τον λαιμό και να τους πάω σέρνοντας μέχρι την Αγγλία !!!!
Την ιστορία μου με το κιβώτιο την ξέρετε οι περισσότεροι.............
Μετά από το 1297 επεισόδιο και καθώς είχα πάρει το μηχανάκι για πολλοστή φορά από την Ηλιοφίλ, που σαν σκοπό είχε να εξαλείψουν τους μηχανικούς φριχτούς θορύβους που έκανε το κιβώτιο, διαπίστωσα ότι όντως το είχαν καταφέρει. Αυτό που χρειάσθηκε όπως μου είπαν, ήταν να προσθέσουν κάτι ροδέλες στην καμπάνα γιατί είχε μπόσικα ????
Τεσπά, άρχισα σιγά σιγά να χαμογελάω μέσα μου, μιας και οι δύο τελευταίες επεμβάσεις στο κιβώτιο έδειχναν ότι είχαμε βρεί τα αίτια και τα είχαμε απομακρύνει .
Τις πρώτες 3-4 μέρες, το κιβώτιο δούλευε σαν καινούργιο, άλλαζε κανονικά, αθόρυβα και χωρίς να χάνει καμμία ταχύτητα.
Στις 10 μέρες όμως άρχισε μια φορά μέσα στην ημέρα να μου πετάει την ταχύτητα. ΟΚ, σκέφτηκα, μπορεί να μην την κούμπωσα καλά................. αλλά όσο περνούσαν οι μέρες παρουσιάστηκε ένα άλλο πρόβλημα.
Ενώ είχα μια οποιαδήποτε ταχύτητα μέσα και κουμπωμένη για αρκετή ώρα, μου την πέταγε ξαφνικά και άρχισαν να κοπανάνε τα γρανάζια. Αυτό έγινε δύο φορές, μία στην Αττική Οδό με σταθερό γκάζι γύρω στα 140χλμ και μία στην Κηφισίας κατά την διάρκεια της επιτάχυνσης.
Το φαινόμενο δεν ξαναπαρουσιάστηκε, οπότε φαντάστηκα ότι ήταν τυχαίο το γεγονός.
Την Τετάρτη ανέβηκα Ξάνθη - Θεσ/νίκη για επαγγελματικούς λόγους και στο ανέβασμα μου το έκανε δύο φορές...... χωρίς όμως να κοπανήσουν τα γρανάζια........ απλά ξεκούμπωσε την έκτη και μπήκε νεκρά Επειδή είχαν προηγηθεί κάτι ανωμαλίες του οδοστρώματος, θεώρησα αυτά υπεύθυνα για την κατάσταση αυτή και συνέχισα ατάραχος.
Στην επιστροφή χθές το βράδυ και μάλιστα με βροχή, λίγο μετά την Κατερίνη στα πρώτα διόδια που βρήκα...... αφού σταμάτησα να πληρώσω, διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να βρώ με τίποτα την νεκρά.
Προσπαθούσα αλλά μόνο ανατριχιαστικοί θόρυβοι έψελναν εσπερινό μέσα στο κιβώτιο μου.
Έσβησα τον κινητήρα, πλήρωσα, άναψα την μηχανή χωρίς να μπορώ πάλι να βρώ την νεκρά, οπότε προσπαθώ να κουμπώσω πρώτη να φύγω και.................... μεταλλικοί θόρυβοι λές και ήμουν σε διαδήλωση των Ducati......., να πατάω να ξαναπατάω.... αλλά μάταια.
Η πίεση μου εκτοξεύτηκε στο 20. Δοκίμασα να ανεβάσω... δευτέρα ( τίποτα ), τρίτη ( τίποτα ), τετάρτη ( τίποτα ), πέμπτη ( τίποτα ) έκτη και ουπς κούμπωσε.
Αφήνω αργά τον συμπλέκτη και ξεκινάω.
¨εκανα τα τελευταία 370χλμ περίπου μόνο με έκτη, το ξεκίνημα μετά από διόδια ήταν φρίκη, αλλά το μεγάλο βασανιστήριο ήταν στα κομμάτια και κυρίως τα ανηφορικά όπου άφηναν μόνο μια λωρίδα λόγω έργων και σερνόταν μπροστά μου φορτηγά μην μπορώντας να τα προσπεράσω.
Δεν πήγα επίτηδες σήμερα στη αντιπροσωπεία γιατί πραγματικά θα πήγαινα φυλακή.
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΝΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ.
Είμαι διατεθιμένος εάν δεν μου αλλάξουν πλέον μηχανή, να το τραβήξω νομικά.... και εάν δεν αποδώσει ο νόμος................. τότε
Συγνώμη για την σύνταξη μου και τυχόν ορθογραφικά λάθη, αλλά ΒΡΑΖΩ !!!!!!!
Να προσέχετε γενικά και ειδικά ΠΡΟΣΟΧΗ στα σημάδια που μπορεί να μας δώσει η μηχανή και εμείς τα περνάμε στο ντούκου.