Γειά σου John!
Ο dimchrist κι ο dimack, τα είπανε πολύ όμορφα!
Στον Ορωπό πήγαμε για να απολαύσουμε την διαδρομή, όχι για να ξύσουμε γόνατο! Κι αυτό, γιατί πολύ απλά, η άσφαλτος προς εκείνη την περιοχή έχει αλλοιωθεί τρομερά. Κάποιοι από εμάς το γνωρίζαμε, κάποιοι το καταλάβαμε επιτόπου. Εξού και ο πολύ τουριστικός ρυθμός που ακολουθήθηκε. Κι εμένα μου γλίστραγε απίστευτα
Με άλλα λόγια, ο δρόμος αυτός δεν ήταν και ότι καλύτερο για να τεστάρεις το πως δουλεύει το οτιδήποτε επάνω στο μηχανάκι σου.
Αυτό που βίωσες την Κυριάκη και ξενέρωσες, οφείλεται σε ένα χ στήσιμο της μηχανής σου (ρύθμιση αναρτήσεων, πιέσεις αέρα στα ελαστικά, τύπος ελαστικού, καλό ελαστικό ή έτοιμο για αντικατάσταση), το οποίο σε έναν άλλο δρόμο μπορεί να σου φανεί πως δουλεύει τέλεια!
Εν κατακλείδι,
Οι συνθήκες στο δρόμο δεν είναι πάντοτε οι ιδανικές (όπως συνηθίζεται να ισχύει σε μια πίστα, για παράδειγμα). Ούτε είναι σε όλους τους δρόμους πανομοιότυπες. Σε έναν δρόμο το μηχανάκι θα "φυσάει", σε έναν άλλον θα θες να το "φτύσεις" το τριμπούρδελο! Το γνωρίζεις πως οι δρόμοι μας δεν φημίζονται για την ποιότητά τους. Δεν χρειάζεται όμως να σκας ή να αγχώνεσαι με τις ρυθμίσεις σου, εξαιτίας αυτού. Χαλαρά μαν
Υ.Γ.: Επίσης, δευτερεύων ρόλο παίζει και η διάθεση. Π.χ. είναι φορές που προσωπικά δεν "πιστεύω" και τόσο πολύ στο μηχανάκι μου. Όλα μου φταίνε κ νοιώθω πως δεν πατάει κάτω με τίποτα! Ε, κάτι τέτοιες μέρες είναι που αφήνω τον batinaki να περάσει μπροστά! (πάρτα κουφαλίτσα
)
Είναι όμως και κάτι άλλες μέρες, που νοιώθω και πολύ γ@μ@τος οδηγός. Όλα δουλεύουν τέλεια, το μηχανάκι πατάει κάτω σαν τη Yamaha του Jorge κι εγώ τα ρίχνω στα ίσα στον Panos76gr και του ρίχνω και καμιά προσπέραση αμα λάχει
Κι όλα αυτά, με τα ίδια λάστιχα, τις ίδιες ρυθμίσεις κτλ κτλ με διαφορά π.χ. το πολύ 30 ημερών μεταξύ "κακής" και "καλής" μέρας