Re: Με ζεσταμένο μηχανάκι μίζα γιόκ..
¶
Από: kostisd123 στις 24/01/2020 8:52 μμ.
Καλησπέρα παιδιά νέο μέλος στο φόρουμ.Θα ήθελα πραγματικά βοήθεια γιατί έχω τρελαθεί με το θέμα. Κάτοχος street triple 675 του 2008. Αντιμετωπιζω το πρόβλημα του τίτλου αυτού του νήματος.. Όταν ο κινητήρας ΖΕΣΤΑΘΕΙ εδώ και ένα χρονο η ΜΊΖΑ ΓΥΡΝΑΕΙ αλλά δεν κάνει το μπραφ για να πάρει μπροστά.. Αρχικά θεώρησα ότι ήταν τυχαίο, όταν αργότερα το πρόβλημα έγινε πιο έντονο πήγα στον μηχανικό μου, βέβαια μπροστά του δεν το έκανε, μετά από κάποιες μέρες επέστρεψα γιατί είχα ξελιγωσει την μπαταρία αφού μιζαρε σαν δαιμονισμένη αλλά μπροστά δεν έλεγε να πάρει ..Θεώρησε λοιπόν(ο μάστορας) αφού όλα λειτουργούσαν μια χαρά και αφού αλλάξαμε μπαταρία πως ήταν το πικ απ(ματάκι του βολάν) ύστερα και από τις μετρήσεις που έκανε όλα ήταν κανονικά.Αφού το αλλάξαμε μαζί με κάρβουνακια από σουζουκι μετά από 3 μέρες τα ίδια.Το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο όταν είναι ζέστη η μηχανή, η ΜΙΖΑ ΓΥΡΝΑΕΙ για πολύ ώρα αλλά δεν παίρνει,κρυα είναι τσακμακι. Για κάποιο καιρό λοιπόν αναγκάστηκα πραγματικά να σβήνω και να ξέρω ότι θα πρέπει να βάλω μπρος μετά από κάνα 20λεπτο για να φύγω χωρίς να κάνει τερτίπια Το φθινόπωρο είχε έρθει ο καιρός για μεγάλο σέρβις ρύθμιση κλπ.. οπότε και το αφήνω στον μάστορα ώστε να κάνουμε και άλλα μάζεματα αλλά να λυθεί επιτέλους το θέμα. Καθαρίσαμε μπεκ, αλλάξαμε πάλι κάρβουνακια είχαν βγει οφφ, μπαταρία, βάλαμε άλλη αντλία βενζίνης δοκιμαστηκα. Στην αρχή λοιπόν άκουγα να παίρνει μπρος τσακμακι και ζέστη λέω τέλος όλα καλά, μετά από μια εβδομάδα πάλι τα ίδια.. Όταν το μπριζωνουμε δεν βγάζει καμία βλάβη όλα λειτουργούν ρολόι εκτός όταν είναι ζέστη.. Πρέπει μάλλον να πάω σε μίζα(460€) γιατί διάβασα και το θέμα με τα Tiger800 το οποίο είχε αναφερθεί από τον μάστορα μου αλλά όχι για το δικό μου μοντέλο καθώς έχω το τριπλάκι και επίσης η μίζα γυρνάει.Υπάρχει κάποιος που να άλλαξε την μίζα στο triple και να του έβγαλε σύντομα πάλι πρόβλημα όπως το tiger800, να πάω ίσως σε μια αμερικανική που αναφέρετε;;;Να κοιτάξω και κάτι ακόμη, κάποια ίδεα; Είναι κρίμα να πάω σε μίζα και να μην λυθεί το πρόβλημα δεν τα βρίσκει στο δρόμο κάνεις τα λεφτά.. Να αναφέρω πως τα προβλήματα που μου έχει βγάλει έως τώρα η μηχανή 2ο χέρι κάτοχος από το 2015 είναι ανορθωτή και πηνία. Ανορθωτή αλλάξαμε πηνία έκανα περιελιξη.μοντελο πια 12 χρόνων προφανώς είναι πράγματα ακόμα και αυτά που θα βγάλουν βλάβη θεωρώ.. Κάθε σχόλιο καλοδεχουμενο και ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση..