noxelikos"Έχουμε καμία πρόταση για να βρούμε καλές τέτοιες λάμπες led;
Αν κατάλαβα καλά προτείνετε αλλαγή αυτών που φοράει απο το εργοστάσιο η μηχανή (τις γνωστές πυρακτώσεως)
με λαμπτήρες led (σκέτες,χωρίς κάτι έξτρα αναγκαίο,αλλά μόνο την λαμπίτσα).
Ισχύει αυτό που κατάλαβα;Που κυκλοφορούν τέτοιες οι λάμπες;"
Εγώ είχα βάλει κάτι τέτοιες πριν 6μήνες,
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2x-194-168-T10-1W-White-High-Power-LED-Car-Light-Bulb-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem483f616188QQitemZ310300991880QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessoriesκι ενώ δεν είχα πρόβλημα μέχρι πριν 2βδομάδες, κάηκε το δεξί led, το αλλάζω με ίδιο και ύστερα απο 2μέρες ξανακαίγεται(το αριστερό πάντα ΟΚ), λοιπόν, αφού δεν είχα άλλο led, ξαναβάζω τα μαμά και 10μέρες τώρα δεν ξανακάηκε, υπάρχει εξήγηση;
Θέμα μπαταρίας τώρα,
η μηχανή(tiger1050) δεν είχε ποτέ δυσκολία να πάρει μπρος(1,5χρόνο), και ένα πρωινό, αφού πήγα το πρωί για δουλειά κανονικά, το μεσημέρι βάζω μπρος, χιλ δευτερολέπτου έκανε η μίζα και τσούφ, όσο και να προσπάθησα τίποτε, εντελώς ξαφνικά(δεν κλειδώνω το πίσω φως ανοικτό...), έρχεται η οδική, βάζει καλώδια, παίρνει κατευθείαν!
Στο σέρβις, να μου τη φέρεις να τη δω , αλλά μάλλον αλλαγή θες...
Πάω έξω να ρωτήσω για μπαταρία, τη μετράει, οκ, την αφήνω να τη φορτίσει και δεν προλαβαίνω να φύγω, φόρτησε , την παίρνω πίσω τη βάζω στη μηχανή ξαναπάω στο μαγαζί(για να τη δει με φορτίο), τη μετράει και χωρίς συναγερμο(με, τράβαγε 10mA), όλα έδειχναν οκ, ΓΙΑΤΙ άραγε με άφησε ξαφνικά;;;
Θέλω μπαταρία; (τη 12άρα yuasa την είχε 80, είχε πάντως και imitation με 40-50)
Ποια η διαφορά της yuasa 12 bs απο τη 14 bs;