Re: Συναγερμός για Street Triple ¶
Από: takis1964 στις 16/05/2008 11:24 πμ.
Εγω ψημενος ειμαι
Από: john_street_triple675 στις 16/05/2008 11:27 μμ.
stang"Εγώ παράγγειλα τον SR-i900 μέσω ebay από το κατάστημα που έχει αυτό το site ttp://www.biohazardcycles.com/,μου βγήκε 398 δολάρια full extra με την καλωδίωση για Triumph και τα μεταφορικά.
Τον περιμένω θα σας ενημερώσω τι έγινε με το τελωνείο όταν το παραλάβω."
Από: denthnpalevw στις 18/02/2010 9:17 μμ.
Από: noxelikos στις 19/02/2010 12:35 πμ.
denthnpalevw"εχω παρει τον ιδιο συναγερμο απο αμερικα και με το γνωστο κολπο ηρθε κανονικα χωρις θεματα. για το αλλο παλικαρι δεν ξερω να σου πω."
Από: grgasteus στις 19/02/2010 9:06 πμ.
Από: denthnpalevw στις 19/02/2010 10:48 πμ.
Από: Aris. στις 19/02/2010 3 μμ.
Από: john_street_triple675 στις 19/02/2010 3:56 μμ.
Aris."Με 250 € εβαλα απο το μαγαζι της γειτονιας μου(με περαστικα) τον ELSER LCD 2085/2 , με 2 control , το ενα με οθονη με ενδειξεις για το τι ακριβως συμβαινει , αν π.χ. χτυπηθηκε η μηχανη , αμα καποιος την σηκωσε σε ορθια θεση (ενω ηταν στο πλευρικο σταντ) αν καποιος γυρισε τον κεντρικο διακοπτη σε θεση ΟΝ , επισεις εχει και TILT για τυχον μικροκουνηματα απο περαστικους (χτυπαει πιο "χαλαρα" για 5 sec) , τα παντα εχουν ρυθμισεις ευαισθησιας ενω η καταναλωση του εν λειτουργεια ειναι σχεδον μηδαμινη.
Μπορεις να χειριστεις τον συναγερμο σου 100% μεχρι και σε αποσταση 50 μετρων ευθειας , ενω η εμβελεια ενημερωσης της καταστασης του συναγερμου στο control φτανει μεχρι τα 200 μετρα ευθειας ,χωρις βεβαια να μπορεις να επεμβεις , π.χ. να τον κλεισεις.
Επισεις πλεον μπορω να εχω και αλαρμ σταθμευσης απο τον συναγερμο μιας που το Street triple δεν εχει.
Επισεις ενα διακριτικο *Μπιπ* ανα διαστηματα 5 sec με ενημερωνει πως εχω ξεχασει καποιο φλας ανοιχτο για περισσοτερο απο 1λεπτο
Αξιοσημειωτο ειναι πως το remote control εχει και δονηση.... Και μεσα στο club -που λεει ο λογος- να εισαι, αφηνοντας το control στην τσεπη του παντελονιου σου δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβεις οτι ο συναγερμος χτυπαει!
Εχει κιαλλες ενδιαφερουσες ρυθμισεις που απλως βαριεμαι να τις ψαξω ...
Μη εχοντας πειρα απο συναγερμους , τον συνιστω ανεπιφυλακτα."
Από: denthnpalevw στις 19/02/2010 4:04 μμ.
Από: noxelikos στις 20/02/2010 6:43 πμ.
Aris."Με 250 € εβαλα απο το μαγαζι της γειτονιας μου(με περαστικα) τον ELSER LCD 2085/2 , με 2 control , το ενα με οθονη με ενδειξεις για το τι ακριβως συμβαινει , αν π.χ. χτυπηθηκε η μηχανη , αμα καποιος την σηκωσε σε ορθια θεση (ενω ηταν στο πλευρικο σταντ) αν καποιος γυρισε τον κεντρικο διακοπτη σε θεση ΟΝ , επισεις εχει και TILT για τυχον μικροκουνηματα απο περαστικους (χτυπαει πιο "χαλαρα" για 5 sec) , τα παντα εχουν ρυθμισεις ευαισθησιας ενω η καταναλωση του εν λειτουργεια ειναι σχεδον μηδαμινη.
Μπορεις να χειριστεις τον συναγερμο σου 100% μεχρι και σε αποσταση 50 μετρων ευθειας , ενω η εμβελεια ενημερωσης της καταστασης του συναγερμου στο control φτανει μεχρι τα 200 μετρα ευθειας ,χωρις βεβαια να μπορεις να επεμβεις , π.χ. να τον κλεισεις.
Επισεις πλεον μπορω να εχω και αλαρμ σταθμευσης απο τον συναγερμο μιας που το Street triple δεν εχει.
Επισεις ενα διακριτικο *Μπιπ* ανα διαστηματα 5 sec με ενημερωνει πως εχω ξεχασει καποιο φλας ανοιχτο για περισσοτερο απο 1λεπτο
Αξιοσημειωτο ειναι πως το remote control εχει και δονηση.... Και μεσα στο club -που λεει ο λογος- να εισαι, αφηνοντας το control στην τσεπη του παντελονιου σου δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβεις οτι ο συναγερμος χτυπαει!
Εχει κιαλλες ενδιαφερουσες ρυθμισεις που απλως βαριεμαι να τις ψαξω ...
Μη εχοντας πειρα απο συναγερμους , τον συνιστω ανεπιφυλακτα."
Από: Aris. στις 20/02/2010 10:53 πμ.
Από: john_street_triple675 στις 20/02/2010 4:20 μμ.
denthnpalevw"250 ευρω συναγερμος στο παπι δεν ειναι πολλα???"