Re: απορία αλλαγή ταχυτήτων ¶
Από: TheFace στις 05/04/2011 6:51 μμ.
Sprinter"Γιατί χρειάζεται μονίμως να επαναλαμβανόμαστε? Δεν υπάρχουν απαντήσεις στο φόρουμ για τα θέματα που μπαίνουν και ξαναμπαίνουν ακόμα και στο ίδιο θρεντ?
Το κιβώτιο είναι σκληρό και 'αντρικό'. Και στρώνει αρκετά μετα από λίγες χιλιάδες χλμ. και το συνηθίζεις πως δε θέλει χάιδεμα. Είναι χαρακτηριστικό πως παράπονα για χασίματα αλλάγων 4-5-6ης γραφονται μόνο από νέους χρήστες εκ των οποίων μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είχε άλλη μηχανή μεγάλου κυβισμού και ροπής.
Βγάζει προβλήματα το κιβώτιο αυτό μερικές φορές. Αλλά το χάσιμο της αλλαγής ειναι 99.9% θέμα του χρήστη. Το υπόλοιπο 0.1% είναι θέμα λεβιέ που μπορεί να θέλει ρύθμιση."
Καλα ντε μη βαρας!
Οπως ειδες διαβασα το σχετικο θρεντ και δεν ανοιξα αλλο! Επισης οταν ενα θρεντ ειναι τοσο παλιο, το λογικο ειναι να υποθετεις οτι σε αυτο το διαστημα μπορει να εχουν προκυψει νεα στοιχεια... δε νομιζεις?
Στο δια ταυτα τωρα... ευτυχώς ή διστυχως δεν ανηκω στην κατηγορια του νεου χρηστη που αναφερεις, μιας ειχα στο παρελθον κι αλλα μηχανακια μεγαλου κυβισμου και ροπης και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα. Οσο για το πως τα μεταχειριζομαι θα σου αναφερω ενδεικτικα οτι στο τελευταιο μου μηχανακι πριν τον τιγρη (tdm) ο μηχανικος δεν χρειαστηκε ουτε καν να ακουμπησει τις βαλβιδες μου μετα απο 50000χλμ... οσο για σασμαν και δισκους δεν χρειαστηκε ποτε να αλλαξω σε κανενα απο τα μηχανακια μου.
Ειναι ομως το πρωτο μου ευρωπαικο μηχανακι... για να ειμαι ειλικρινης απο την αρχη που καβαλησα τον τιγρη βρηκα το σασμαν του σκληρο και διστροπο ακομα και για χιλιαρι... καμια σχεση με τα γιαπονεζικα που ειχα μεχρι τωρα!
Anyway, σε ευχαριστω για την απαντηση σου και ελπιζω τελικα ολο αυτο να ειναι απλα θεμα εξικιοσης με το σασμαν!
Τσακο μια!