Re: Δισκοι συμπλεκτη για tiger απο honda ??? ¶
Από: nikosdk στις 08/02/2016 3:57 πμ.
no pain"Genesis"Ωραια ενημερωσε μας γιατι και μενα αρχισε να μου κανει ναζια και θελει κλωτσιες!"
Ενας λογος που αλλαξα δισκους εκτος του οτι πατιναρε το μηχανακι στα ψιλα ηταν και αυτος οτι κολαγε ειδικα οταν ηταν κρυο βεβαια απο οταν αλλαξα λαδια μαλακωσε αρκετα αλλα και παλι ειδικα για να βαλω νεκρα μερικες φορες εκανα ταμα στον αγιο φανουριο για να βγει το λαμπακι στο καντραν.... ενω απο εχτες που το εκανα αυτο κουμπονουν απιστευτα απαλα χωρις πιεση και η νεκρα αμεσος .... μολις κανω καποια χιλιομετρα για να μπορω να εχω πληρει εικονα θα ξανα γραψω ..."
Καλησπέρα και πάλι! Έχεις καμιά εικόνα με τον συμπλέκτη τώρα?? Εμένα άρχισε ξαφνικά να κολλάνε οι αλλαγές και πιο πολύ όταν είναι ζεστή η μηχανή και στα φανάρια δίνω κλωτσιές για να μπει η νεκρά! Αυτό με το αξονάκι στο τρώει γυρω γυρω για να περναει το λάδι καλύτερα? Κάπου διάβασα ότι δεν αφήνει να περάσει τόσο λάδι και να λυπάνει τους δίσκους και γι αυτό κολλάνε μεταξύ τους και αλλη επιλογή είναι να τα βουτήξεις σε λάδι κλπ! Επειδή και εγώ δεν ξέρω ακόμα τι να κάνω έχω βρεί από Αγγλία βεβαια ένα κιτ της EBC με δίσκους και ελατήρια στα 120 περίπου και το σκέφτομαι εκτός αν τη γλυτώσω με το αξονακι μόνο και με καμιά λίπανση των δίσκων! Που είναι αυτός ο μάστορας να τον πάρω ένα τηλ να τον ρωτήσω?? Επίσης άλλαξες και τις φλάτζες από τα καπάκια ή χρησιμοποιήσες τις ίδιες? (Τι κόλλα βάζουμε εκεί πως τι λένε τι φλαντζόκολλα να τη βρω?) Εχω περίπου 28.000 χλμ![/quote:18jmfxx1]
Και εμενα με ενδιαφερει το θεμα.
Γιαννη, το προβλημα σου ακουγεται σαν να μην εχεις ρυθμισμενο τον συμπλεκτη σωστα. Εισαι σιγουρος οτι δεν θελει σφυξιμο; Ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα και διορθωθηκαν με καλυτερη ρυθμιση.
*ΥΓ. Τελικα η πωληση αναβληθηκε;