[quote="Native":1kciqjkn]
Bill Vr"Native"Παιδια χαρείτε τα 20000km ακόμα αλλα μετά θα έλεγα σπρώξιμο σε κανα κάγκουρα που δεν μπαίνει στο forum... "
Αγαπα τον πλησίον σου αγιες μέρες που είναι.
Φίλε δε νομίζω να σου άρεσε να πάθεις κάτι τέτοιο και να φορτωθείς "ετοιμοθάνατη" μηχανή! Όχι ότι θα το πάθει σίγουρα αλλά σαν ιδέα δεν είναι σωστή. Βοηθάμε δεν πατάμε... "
ΟΥτως η άλλως αστείευομενος ΤΟ ΛΕΩ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ καλοσκεφτείς κάποιος ΘΑ ΤΗΝ αγοράσει. ΕΣΥ ΑΜΑ είχες τίγρη ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ πούλαγες κάποια στιγμή? ΕΓΩ ΑΥΤΟ είπα, μην ΤΑ μπερδεύεις. ΚΑκία φιλε ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Σιγουρα ΟΤΙ έχεις σπασμένα πιστόνια ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ πουλήσεις ΣΕ κάποιον ΓΙΑ ΚΑΛΟ.[/quote:1kciqjkn]
Δεν έχω αλλά σκοπεύω να πάρω Τίγρη... Εμμέσως πλην σαφώς λες όμως ότι μετά τα 20000 που "βγαίνει" το πρόβλημα υποτίθεται, σπρώξε το για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.... Το θέμα, κατά την γνώμη μου, είναι ότι, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, είναι και στο χέρι του κάθε κάγκουρα ιδιοκτήτη κατά πόσο θα το σκίσει και μετά θα το σώσει με ενδεχόμενο πρόβλημα. Αρα, πάλι ξέρει ότι υπάρχει πιθανότητα προβλήματος, εφόσον υπάρχει και η προδιάθεση του κινητήρα. Αν ειναι να το παρεις για 20000χιλ να το ξεσκίσεις και μετά να το φορτωθεί άλλος, δεν είναι σωστό ηθικά για μένα. Εξάλλου αν σκεφτόμασταν τι προβλήματα θα βγάλει στο μέλλον κάθε μηχανή, θα αγοράζαμε ποδήλατο. Φέρσου με αγάπη στο μοτέρ σου και όλα θα πάνε μια χαρά και θα δεις πολλά χιλ στο κοντέρ, εσύ και ο επόμενος ιδιοκτήτης.....Άποψη μου. Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση η κουβέντα.