Re: ειναι δυνατον???? ¶
Από: johntar στις 01/02/2011 7:47 μμ.
Από: johntar στις 01/02/2011 7:47 μμ.
Από: Sprinter στις 01/02/2011 8:03 μμ.
Από: johntar στις 01/02/2011 8:18 μμ.
Από: Sprinter στις 01/02/2011 8:33 μμ.
Από: mixalakis στις 01/02/2011 10:03 μμ.
johntar"Παιδια απο οτι βλεπετε η Τ εχει το χειροτερο ονομα για τα κεντρικα της (Ηλιοφιλ)!!!Πως να μην μπουν αλλα 100 θρεντ για τα κωλο πιστονια οταν δινεις 12,000 για μια μηχανη και η κωλο εταιρια κανει την παπια???παπαπαπαπαπα!!!πλακα μου κανετε???Οσο γουσταρω το εργαλειο που εχω τοσο με ξενερωνει η εξυπηρετηση- συνεργεια-τα παντα στην Τ στην Ελλαδα!Μπορει και στην Αγγλια να ειναι ετσι αλλα εγω μενω εδω και απο εδω ειμαι!!!Θα σας πω κατι και αμα θελετε το πιστευετε.Ειχα ψισει τρια φιλαρακια να παρουν Tiger η οποιοι απο τους δυο τον Μαϊο θα ηταν ετοιμοι για αγορα.Τωρα ξερετε τι μου λενε.Μπα αστο ο ενας λεει να παρει BMW 800 ο αλλος δεν ξερει ακομα και ο τελευταιος λεει θα παρω TDM για να εχω το κεφαλι μου ησυχω!Αρα χαλαρα σαν εταιρια ουτε κερδιζει ουτε μενει σταθερει απλα χανει πελατεια.Γιατι και εγω αμα πουλεισω τον Τιγρη θα παρω Bmw."
Από: guraki στις 01/02/2011 10:41 μμ.
Από: alexandros.s στις 01/02/2011 10:44 μμ.
mixalakis"johntar"Παιδια απο οτι βλεπετε η Τ εχει το χειροτερο ονομα για τα κεντρικα της (Ηλιοφιλ)!!!Πως να μην μπουν αλλα 100 θρεντ για τα κωλο πιστονια οταν δινεις 12,000 για μια μηχανη και η κωλο εταιρια κανει την παπια???παπαπαπαπαπα!!!πλακα μου κανετε???Οσο γουσταρω το εργαλειο που εχω τοσο με ξενερωνει η εξυπηρετηση- συνεργεια-τα παντα στην Τ στην Ελλαδα!Μπορει και στην Αγγλια να ειναι ετσι αλλα εγω μενω εδω και απο εδω ειμαι!!!Θα σας πω κατι και αμα θελετε το πιστευετε.Ειχα ψισει τρια φιλαρακια να παρουν Tiger η οποιοι απο τους δυο τον Μαϊο θα ηταν ετοιμοι για αγορα.Τωρα ξερετε τι μου λενε.Μπα αστο ο ενας λεει να παρει BMW 800 ο αλλος δεν ξερει ακομα και ο τελευταιος λεει θα παρω TDM για να εχω το κεφαλι μου ησυχω!Αρα χαλαρα σαν εταιρια ουτε κερδιζει ουτε μενει σταθερει απλα χανει πελατεια.Γιατι και εγω αμα πουλεισω τον Τιγρη θα παρω Bmw."
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Όταν κάνουμε συγκρίσεις του 1050 με το 800σάρι bmw ή με το tdm, το έχουμε χάσει το παιχνίδι.
Μοιάζει με το "ας πάρω ένα corolla αντί για maseratti για να είμαι ήσυχος"."
Από: johntar στις 02/02/2011 12:03 πμ.
Από: tharis στις 02/02/2011 12:08 πμ.
Από: Tigrisss στις 02/02/2011 1:17 πμ.
Από: Sprinter στις 02/02/2011 6:43 πμ.
johntar"Βρε παιδια βρε παιδια ενα παραδειγμα ειπα για την Yamaha!!!Απλα η απορια μου ειναι αφου ξερει αυτη η μαμειμενει Τ και η Ηλιοφιλ(και μη μου πειτε παλι τι φταει η Ηλιοφιλ γτ τα νευρα μου) οτι εχει προβλημα στα πιστονια.γτ δεν φερνει στοκ 5 ζευγαρια που ειναι λιγα αλλα τσπ.μολις φυγουν αυτα να φερει αλλα δεκα και παει λεγοντας!Τοσο δυσκολο ειναι????Αφου ξερουν οτι υπαρχει τεραστιο προβλημα ΕΛΕΟΣ!!!!! Και τσαντιζομαι γτ το ξαναλεω οταν πηγαινα και τους ελεγα οτι το μηχανακη ειναι κλασμενο δεν δουλευει καλα γτ ολοι εσκαγαν γκαζια και ελεγαν ελα ρε μια χαρα ειναι???Δεν λεω οτι δεν κανουν καλα τι δουλεια τους αλλα οταν πας σε γιατρο και του λες ποναει η καρδια μου δεν βαζει μονο το μικροφωνο την ακουει και τελος,σου λεει κανε και μια δυο εξετασεις!!!Εγω στο συνεργειο που πηγα οπως ειπε και ο φιλος vagtyrp ειχε αλλα 4 με πιστονια.τυχαιο???Και καποιος φιλος ειπε πιο πανω οτι φταει η βενζινι το ζεσταμα και τλπ.Σε πληροφορω οτι ποτε δεν εφυγα αμα η μηχανη δεν εχει 3 η 4 νταμακια θερμοκρασιας ποτε δεν την ετρεξα αμα δεν ειχα κανει 5 6 χιλιομετρα ωστε να εχει ζεσταθει καλα και τουλαχιστον 2 3 φορες το μηνα 100αρα BP!!!"
Από: alexandros.s στις 02/02/2011 9:44 πμ.