Re: Ελαστικά για Tiger 1050 ¶
Από: michail στις 05/11/2015 9:30 πμ.
Sportsmart II,S20 evo,M7rr,Rosso corsa ή Angel gt??
Από: ΓΙΩΡΓΟΣ- στις 07/02/2016 3:03 μμ.
michail"Έφτασε η στιγμή να αλλάξω κι εγώ τα ελαστικά του τιγρη (tiger sport).Για πείτε ρε παιδιά την γνώμη σας:
Sportsmart II,S20 evo,M7rr,Rosso corsa ή Angel gt?? "
Από: stelios256 στις 26/03/2016 3:25 πμ.
Από: dizatos στις 28/03/2016 7:55 μμ.
Tigris3"Λοιπόν εγώ έχω φορέσει Dunlop Sportsmart και Bridgestone S20. Το S20 καλύτερο λάστιχο σε όλα σε σχέση με το Sportsmart (εκτός από χιλιομετρική απόδοση). Πήγαινα καρφί για τα S20 Evo, και (ευτυχώς) αποφάσισα πριν λίγες μέρες να δοκιμάσω τα νέα M7RR.
Το λάστιχο είναι φανταστικό, ζεσταίνεται γρήγορα, κορώνα σχεδόν παρόμοια με τα S20 (ίσως ένα κλικ πιο αργή), κρατάνε απίστευτα σε δρόμους που δεν το περίμενα, όταν γλυστράει το πίσω το κάνει ομαλότατα και πολύ ελεγχόμενα, και από ότι έχω διαβάσει θα βγάλει περισσότερα χιλιόμετρα από το S20. Σαν σκελετός μου φαίνονται λίγο πιο σκληρά από τα S20. Η αρκετή χάραξη επίσης υπόσχεται πως θα ναι καλά και στο βρεγμένο.
Η Metzeler λέει πως τα έφτιαξε για να κρατάνε σε διαφορετικής ποιότητας και κατάστασης δρόμους, που μάλλον ταιριάζει αρκετά με το οδικό μας δίκτυο!
Τα Conti μου τα πρότειναν και μένα, αλλά θεωρώ ότι είναι υποδεέστερο λάστιχο από S20, Sportsmart και σίγουρα M7RR (είχα βρει και ένα σχετικό πρόσφατο test). Για Michelin δεν έχω γνώμη τα τελευταία χρόνια. Κάτι pilot power που φόραγε παλιά ένα άλλο μου μηχανάκι με έκαναν να μη θέλω Michelin ξανά σε μοτοσυκλέτα στους δικούς μας δρόμους. Ίσως έξω να κρατάνε, εδώ όμως; (Στο αμάξι είναι μια άλλη ιστορία, εκεί τα Michelin είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει)."
Από: brother στις 30/03/2016 11:11 πμ.
dizatos"Tigris3"Λοιπόν εγώ έχω φορέσει Dunlop Sportsmart και Bridgestone S20. Το S20 καλύτερο λάστιχο σε όλα σε σχέση με το Sportsmart (εκτός από χιλιομετρική απόδοση). Πήγαινα καρφί για τα S20 Evo, και (ευτυχώς) αποφάσισα πριν λίγες μέρες να δοκιμάσω τα νέα M7RR.
Το λάστιχο είναι φανταστικό, ζεσταίνεται γρήγορα, κορώνα σχεδόν παρόμοια με τα S20 (ίσως ένα κλικ πιο αργή), κρατάνε απίστευτα σε δρόμους που δεν το περίμενα, όταν γλυστράει το πίσω το κάνει ομαλότατα και πολύ ελεγχόμενα, και από ότι έχω διαβάσει θα βγάλει περισσότερα χιλιόμετρα από το S20. Σαν σκελετός μου φαίνονται λίγο πιο σκληρά από τα S20. Η αρκετή χάραξη επίσης υπόσχεται πως θα ναι καλά και στο βρεγμένο.
Η Metzeler λέει πως τα έφτιαξε για να κρατάνε σε διαφορετικής ποιότητας και κατάστασης δρόμους, που μάλλον ταιριάζει αρκετά με το οδικό μας δίκτυο!
Τα Conti μου τα πρότειναν και μένα, αλλά θεωρώ ότι είναι υποδεέστερο λάστιχο από S20, Sportsmart και σίγουρα M7RR (είχα βρει και ένα σχετικό πρόσφατο test). Για Michelin δεν έχω γνώμη τα τελευταία χρόνια. Κάτι pilot power που φόραγε παλιά ένα άλλο μου μηχανάκι με έκαναν να μη θέλω Michelin ξανά σε μοτοσυκλέτα στους δικούς μας δρόμους. Ίσως έξω να κρατάνε, εδώ όμως; (Στο αμάξι είναι μια άλλη ιστορία, εκεί τα Michelin είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει)."
Αν επιτρέπεται τιμή για τα M7RR??
++++ "
Από: deathjim στις 02/04/2016 5:53 μμ.
Από: makjr στις 02/04/2016 9:10 μμ.
Από: dio13 στις 05/04/2016 12:42 μμ.