Re: ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ TIGER 1050 ¶
Από: Sprinter στις 11/07/2010 9:18 πμ.
Aris."2 πραγματα ειναι σιγουρα στη Γη .
Η Γη γυριζει.
Ο Sprinter ξερει.
"
Ρε αντε κάνε καμμιά σουζα εσύ, μειράκιον.
Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε
Από: Sprinter στις 11/07/2010 9:18 πμ.
Aris."2 πραγματα ειναι σιγουρα στη Γη .
Η Γη γυριζει.
Ο Sprinter ξερει.
"
Από: TRIUMPHAKIAS στις 11/07/2010 10:19 πμ.
Polymhxanos"TRIUMPHAKIAS"...."
Επίσης άλλο ένα χαρακτηριστικό του ΒΛΑΚΑ είναι ότι δεν καταλαβαίνει πότε να σταματήσει να επιμένει για την βλακεία του. Είναι και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για την έμπρακτη και φανερή βλακεία του, και του φταίνε πάντα οι άλλοι.
http://anonimi.blogspot.com/2009/11/blog-post_11.html
Εσύ συνέχα να συζητάς άλλες 7-8 σελίδες πόσο καίει το tiger (που έχει και ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ που μετράει την κατανάλωση με ευανάγνωστα γράμματα και αριθμούς ) περήφανέ μου, κι άμα σου λένε και τπτ, πες τους και μαλάκες....
Να σου κάψουμε και ένα CDάκι με επαναλαμβανόμενη ''εισπνοή-εκπνοή'' να τα ακούς μόνιμα με repeat μην τυχόν και μας μείνεις, ή αυτό το βολεύεις;
-----------
Τόχω ξαναπεί, ήθελα να έβλεπα ένα 24ωρο από την ζωή μερικών εδώ μέσα, απορία έχω πως επιζείτε με τόση έλλειψη ικανότητας σκέψης που επιδεικνύετε, πως φέρεστε, τι σχέσεις έχετε με τους ανθρώπους...
"
Από: ΑΓΓΕΛΟΣ στις 11/07/2010 11:08 πμ.
Από: tharis στις 12/07/2010 12:04 πμ.
Polymhxanos"
Επίσης άλλο ένα χαρακτηριστικό του ΒΛΑΚΑ είναι ότι δεν καταλαβαίνει πότε να σταματήσει να επιμένει για την βλακεία του. Είναι και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για την έμπρακτη και φανερή βλακεία του, και του φταίνε πάντα οι άλλοι.
http://anonimi.blogspot.com/2009/11/blog-post_11.html
Εσύ συνέχα να συζητάς άλλες 7-8 σελίδες πόσο καίει το tiger (που έχει και ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ που μετράει την κατανάλωση με ευανάγνωστα γράμματα και αριθμούς ) περήφανέ μου, κι άμα σου λένε και τπτ, πες τους και μαλάκες....
Να σου κάψουμε και ένα CDάκι με επαναλαμβανόμενη ''εισπνοή-εκπνοή'' να τα ακούς μόνιμα με repeat μην τυχόν και μας μείνεις, ή αυτό το βολεύεις;
-----------
Τόχω ξαναπεί, ήθελα να έβλεπα ένα 24ωρο από την ζωή μερικών εδώ μέσα, απορία έχω πως επιζείτε με τόση έλλειψη ικανότητας σκέψης που επιδεικνύετε, πως φέρεστε, τι σχέσεις έχετε με τους ανθρώπους...
"
Από: Cpt. Haddock στις 12/07/2010 9:18 πμ.
Από: TRIUMPHAKIAS στις 12/07/2010 9:24 πμ.
Cpt. Haddock"Τελικά ρε σεις....
Πόσο καιει το tiger? "