Γεια σε ολους αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ στο σαιτ και ελπιζω να ειναι διαφωτιστικο σε καποια μερη......
Λοιπον αγορασα ενα Tiger 1050 πριν 4 μηνες περιπου με ABS και 1200 κμ στην τιμη των 8500ευρω(τωρα πως και γιατι σε τετοια τιμη αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο:)
),στα 3000χλμ επειδη ηθελα να ανεβω θεσσαλονικη και καβαλα απο τα Χανια(πανω απο 2000χλμ πηγαινε ελα)εκανα ενα σερβις στο τοπικο αντιπροσωπο και πληρωσα για λαδια φιλτρο τακακια πισω και για να μου περασει ενα καλωδιο(που με καμια παναγια δεν ελεγε να μου πει απο που θα το τραβηξει για να το κανω μονος μου στην τελικη)για να εχω αναπτηρα στην μηχανη να μπορω να εχω το GPS,πληρωσα μονο 150Ευρω!!!!!!!!!!Χωρις αποδειξη χωρις καμια σφραγιδα στο σερβις μπουκ χωρις τιποτα ακαλυπτος τελειως παρακαλω!!!!!!!!Δεν παιζει να ξαναπαω την μηχανη σε αυτο το συνεργειο και ας ειναι αντιπροσωπος γιατι μονο συνεργειο για να μπαινουν μηχανες αξιας 12000ευρω δεν ειναι αυτο,απο τοτε παιδια εγω το θεμα το ψαχνω παρα πολυ και εχω καταληξει να εχω βρει διαφορα αξεσουαρ σε τιμες αντε γεια!!!Παραδειγμα σημερα παραγγειλα ολο το σετ κουστουμι της μηχανης(ντεποζιτο,πλαινα πλαστικα,ουρα,πλαστικο μπροστινου τροχου,μασκα)σε χρωμα που κυκλοφορισε σε ελαχιστα κομματια και οχι στην Ελλαδα σε τιμη αντε γεια!!!!!!!!!περιπου 1000ευρω της κουτας!!!!!!!!!Φανταστειτε οτι μονο η μασκα εχει 500-700ευρω να πας να την αγορασεις απο την αντιπροσωπεια,ποσο να εχει το ντεποζιτο;Θελετε κι αλλα;;;;Ξενον φωτα και για τις 2λαμπες μια Η7 και μια Η9 200ευρω με εγγυηση 2 χρονια και λαμπες SIEMENS(ειναι προσφορα δωρακι για πολιτικους
),και αλλα πολλα,τι να πω ρε παιδια εδω στην Ελλαδα ειμαστε η χωρα της απατης και της δωροδοκιας δεν δουλευει καμια προστασια για τον καταναλωτη πουθενα και αν δουλεψει οπως δουλευουν π.χ τα ΚΕΠ θα πεσουν να τους φανε γιατι δουλευουν.....Σχετικα με τα Ντακακια ρε παιδια επειδη ειμαι ψιλο ασχετος με τα σχετικα θεματα εχω βρει ντακακια με λιγοτερο απο 20ευρω στα στανταρ των εργοστασιακων με ολες τις προυποθεσης κυκλοφοριας στο εμποριο(οχι στο ελληνικο γιατι εδω σου δινουν φυστικια με αρσενικο σαν κανονικα
)τι λετε να τα δοκιμασω;;;Αν ολοι εμεις κινηθουμε οργανωμενα ολοι θα βγουνε κερδισμενοι αυτο ξερω εγω και ως τωρα δοξα το θεο μονο κερδισμενος βγηκα....
Χαρηκα που σας τα ειπα(οχι τα καλαντα
) και ελπιζω να μην σας κουρασα...