προβλημα με μπαταρια ¶
Από: oreivatis81 στις 02/12/2011 7:31 μμ.
μολις πιασουν τα κρυα αμεσως εκει που παει να παρει κανει ενα ''τσαφ'' κ αυτο ηταν.
πηγαμε στις αντιπροσωπειες ολοι μας κ κανενας δε μας δινει σαφη απαντηση. καποιος στον πειραια μου ειπε πως εχει βγαλει μια πατεντα που απομονωνει τα φωτα για 10'' κ αφου παρει μπροστα το μοτερ αναβουν ξανα. αναρωτιεμαι...αυτες οι μηχανες παραγονται στην αγγλια,ειναι δυνατον να παρουσιαζουν τετοια προβληματα σε μεσογειακη χωρα?
κ σας αναφερω πως δε το κανει μονο η δικη μου tiger,αλλα κ των υπολοιπων συναδεφων μου.
σκεφτομαστε να παμε για καφε κ να καθησουμε πανω απο 2 ωρες,με το φοβο οτι θα κρυωσουν κ δε θα παιρνουν μπρος μετα.
υποψιν ολοι μας τισ εχουμε σε κλειστα παρκινγκ με σταθερη θερμοκρασια 18 βαθμους.
ρωτησαμε για μπαταριες με πιο πολλα αμπερ αλλα εχουν μεγαλυτερο μεγεθος,οποτε υπαρχει προβλημα χωρου.
οποιος μπορει να βοηθησει θα ειναι παρα πολυ χρησιμη η συμβουλη του, καθως εχουμε απογοητευτει απο τις αγαπημενες μας.
οι μπαταριες ολων μας ειναι 1 ετους.
τι κανουμε? υπαρχουν καποιες που μπορουμε να βαλουμε ωστε να λυθει μια κ καλη το προβλημα?
ευχαριστω!