Οντως δεν εχω αλλαξει λάστιχα και ελπιζω σε αισθητή βελτίωση της μοτο συνολικά μετα την αλλαγη...
Όλος ο κόσμος έχει πει ότι τα Michelen που φοραει μαμα ειναι τα χειρότερα, αρα ας πουμε οτι οι ελπιδες ειναι βάσιμες!
Πάντως η απόδοση του ABS ειδικά σε μεσαίες προς χαμηλές ταχύτητες και σε μέση ποιότητα οδοστρώματος είναι παραξενα μέτρια.
Η αρχή λειτουργίας δεν είναι όταν τα "ματακια" διαπιστώνουν ότι ο δίσκος ακινητοποιείται μεσα στη δαγκάνα να χαλαρώνουν στιγμιαία την πίεση στο φρένο? Πιθανολογώ ότι το "ακινητοποιείται" είναι σχετικό και επειδή δεν είναι επιθυμητό πρώτα ο τροχός να μπλοκάρει και μετά να ελευθερώνεται, έχουν ορίσει κάποια συγκεκριμένα όρια στον εγκέφαλο για σύγκριση επιβράδυνσης με παράμετρο και την τρέχουσα ταχύτητα. Οποτε όταν η επιβράδυνση γίνεται τόσο έντονη κ η ταχύτητα τείνει στο μηδεν πολύ γρήγορα θα ελευθερώνει τη δαγκανα.
Αυτό είναι λογικό όταν για παραδειγμα είσαι με 100 και μεσα σε 1-2" ο τροχός παει να μηδενίσει την ταχύτητά του γιατι δε στεκει σε καμια περιπτωση απ τα 100 να επιβραδυνες στα 0 τόσο άμεσα με όσο ιδανικες συνθηκες οδοστρώματος κ να υπάρχουν, οπότε το λογικότερο συμπέρασμα είναι ότι εχεις πεσει σε χαλικι, λασπουλα, λαδακι κοκ... Τότε καλα κάνει κ απεμπλεκει. Αλλά όταν είσαι με 20-30 κ πατησεις αποτομα με μεσο οδοστρωμα δεν ειναι καθολου απιθανο να πεσεις στα 0 σε 1 με 2" εκει, θα επρεπε να έχει μεγαλύτερη ανοχή στην εντονη επιβράδυνση που τεινει στο 0.
Με λίγα λόγια συμφωνω απόλυτα με τον icet που λεει ότι σε μικρές ταχύτητες μπαίνει το ABS με περίεργα ανασφαλές τρόπο και εχω την υποψία ότι σε αυτό τον εγκεφαλο του Τιγρη, δεν εχουν μπει κ τόσο καλα οι παράμετροι του ABS.
Λέω εγώ τώρα!!!... Να επισημάνω πως τα ανωθεν αποτελούν αποκλειστικά προσωπική εκτίμηση και ουδεμία βάση δύνανται να φέρουν σε σχέση με παργματικά πρόσωπα και καταστάσεις...!!!