s_mduck"Κοιτοντας αυτο το βιντεο του Dave moss
μπερδευτικα! στο μπροστα μετραει τη διαδρομη της αναρτησης με τον αναβατη και λεει οτι θελει 10.16 εκ με 11.43 διαδρομή να εχει η αναρτηση (4 με 4.5 ίντσες) δεν μετρησε sag κλπ! Μολις εκατσε ο χοντρος και βουλιαξε περισσοτερο η αναρτηση ήρθε στα ισα του! Εγω που με τη ροδα στον αερα ειχα 17.6 και με μενα τωρα πανω 11.7 εχω 59χιλ sag αρα εχει παραπανω διαδρομη η αναρτηση απο αυτή που λεει ο τυπος! Πιο πριν, πριν σφιξω την προφορτιση ημουν στα 11.2 μεσα δηλ στα λεγομενα του! Τι γινεται τωρα το εχασα λιγο! "
Στο τέλος θα μπερδέψεις και εμάς , μην με παρεξηγήσεις αστειεύομαι .
Εσύ από το 11,2 χωρίς προφόρτιση δηλαδή 64mm sag , είσαι με φουλ προφόρτιση στο 11,7 δηλαδή στα 59mm sag , στο βίντεο που κολλάει αυτό ;
Όσα βίντεο και να δεις θες ελατήριο μπροστά , τελεία .
Αυτό στο βίντεο είναι ένα καινούργιο μηχανάκι βιτρίνας , απλά εκτός από αδύναμα τα μαμά της triumph στα μηχανάκια σας πρέπει να είναι και της πλάκας από ποιότητα .
Και είναι το μοντέλο με τα καλάμια ξεχωριστά στης ρυθμίσεις οπότε μπορεί να έχει και καλύτερα πιο σφιχτά ελατήρια από το δικό σου μοντέλο από μαμά .
Αλλά το λέει ότι το μηχανάκι έχει προφόρτιση από μαμά που στους ελαφριούς πρέπει να αφαιρεθεί , αν ο χοντρός καθόταν στο δικό σου θα σου πήγαινε το sag στα 80mm , τι δεν καταλαβαίνεις ;
Στην γριά μου του 1997 μοντέλο παρακαλώ με 86.000κμ , απλά έχω την τελευταία γενιά sprint με ρυθμιζόμενο μπροστά της Daytona , έχω σφίξει την προφόρτιση γιατί έβαλα σκληρό πίσω ελατήριο στο EMC για τα κιλά μου και είναι κούτσουρο .
Και αυτή την στιγμή η ζυγαριά με δείχνει 185 κιλά .
Μην κωλώνεις , άμα δεις πως κάθεται το Tengai 650 όταν το καβαλάω θα βάλεις τα κλάματα , αλλά ένα άλλο tengai που έχω σε ακινησία βέβαια , έχω δυο δηλαδή επειδή έχει WP ελατήρια μπροστά και φτιαγμένο πίσω αμορτισέρ από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη δεν ξέρω που , βέβαια τα Kawasaki γενικά στα ελατήρια είναι γαϊδούρια , κάθομαι επάνω του και δεν με ακούει καθόλου .
Φυσικά εντός των ημερών θα του σκαντζάρω της αναρτήσεις μπρος πίσω σε αυτό που καβαλάω τώρα και τελείωσε .
Στα φρεάτια των 5 πόντων για να φανταστείς τώρα τερματίζει μπρος πίσω , αλλά γέρνει μέχρι που ξύνει μασπιέδες , άμα του βάλω τα σκληρά και σηκωθεί μπορεί να μην βρίσκει και να γλυστράει προτού βρει με τα ον οφ λάστιχα που φοράει .
Φυσικά το tengai με εμένα επάνω τώρα δύσκολα παιρνάει τα 140κμ αλλά μέχρι εκεί πάει μια χαρά .
Μην αγχώνεσαι όλα γίνονται , απλά φαντάσου να καθόμουν εγώ στο δικό σου μηχανάκι , χαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαα .
Μάταιόν εστι παρά θεών αιτείσθαι ά τις εαυτώ χορηγήσαι ικανός εστι.