kobogia"Φίλε Sprinter πρώτα απ’όλα διακρίνω μια επιθετικότητα και μια ειρωνεία…?
Δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω και θα έπρεπε να επικεντρωθείς σε ότι γράφω μόνο και όχι να βγάλεις το συμπέρασμα ότι γκρινιάζω ότι είμαι πικραμένος η ότι δεν κάνω κάτι για το πρόβλημα αυτό και δεν διαβάζω αυτά που λέτε εδώ…
Απλά είμαι δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση των συνεργείων τίποτα παραπάνω.
Δεν ξέρω κανέναν που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα να είναι μέσα στην τρελή χαρά…!
Δεν ήθελα να γράψω συνεργεία γιατί δεν θέλω να εκθέσω κανέναν… Αλλά τώρα που το σκέπτομαι έχεις δίκιο ας τα γράφουμε να ξέρουμε τι μας γίνετε…
Λοιπόν ο πρώτος που μου είπε για τις βαλβίδες είναι ο Ευθυμίου στον Νέο Κόσμο και μάλιστα θυμάμαι ότι ήταν να κάνω και το service των 5000χλμ και μου είχε πει να το δει όταν θα κάναμε το service για να μην χρεωθώ extra την ρύθμιση των βαλβίδων μιας και θα γίνει στο service…(Δηλαδή για εγγύηση ούτε λόγος)
Το δεύτερο συνεργείο είναι ο Καλαμοβρακας στον Πειραιά ο οποίος μου είπε ότι η βενζίνη των 95 Οκτανίων είναι χάλια εδώ στην Ελλάδα και το έχει πει αυτό η Triumph και μου πρότεινε να βάζω την 100… Όπως και έκανα και πάλι τα ίδια… και αναρωτιέμαι γιατί δεν το έχουν αυτό το πρόβλημα τα άλλα μοντέλα της Triumph αφού όλα είναι φτιαγμένα με τα πρότυπα της βενζίνας της Αγγλίας…?
Ελπίζω να σε ικανοποίησα φίλε Sprinter και να μην σε κούρασα με την γκρίνια μου…!"
Σε ότι γραφεις επικεντρώνομαι. Αφου δε σε ξέρω προφανώς από ότι γραφεις κρίνω. Πρόσεξε όμως στο ότι γραφεις δεν περιλαμβάνεται το τι θες να γράψεις. Περιλαμβάνονται μόνο αυτά που γράφεις, συμπεριλαμβανομένου και του στύλ γραφής και του γενικότερου ύφους όπως και των συμφραζόμενων και του περβάλλοντος (θρεντ) στο οποίο γράφεις. Αρα να επιτρέψεις στο αναγνώστη να βγάλει ότι συμπεράσματα θέλει όπως ακριβώς βγάζεις και εσύ για μένα. Αλλα, αντί να εχεις υπερευαισθησίες, κοίταξε να διαβάσεις το θρεντ να ξεστραβωθείς αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα ποιό είναι το πρόβλημά σου.
2 τινα συμβαίνουν, προσπαθώ να καταλάβω ποιό από τα δύο ισχύει
α. Μπήκες να γκρινιάξεις χωρίς να διαβάσεις το θρεντ (και τα άλλα που αναφέρονται στο ίδιο θέμα) και να καταλάβεις πώς το πρόβλημά σου δεν έχει σχέση με βενζίνες και βαλβίδες. Δηλαδή δεν ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημά σου - Λύση: διάβασε το θρεντ
β. Διάβασες το θρεντ (και τα άλλα που αναφέρονται στο ίδιο θέμα), ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημά σου (TPS ή και πεταλουδιέρα), είδες που συνιστουν οι περισσότεροι να απευθυνθείς, και απλώς διαμαρτύρεσαι και κάποια κατα εσέ άσχετα συνεργεία. Ε άνοιξε ενα θρεντ για τα 2 συγκεκριμένα συνεργεία και άφησε αυτό ήσυχο, να μορφωθούν και οι άλλοι. Επίσης άφησε και τις γενικότητες περί συνεργείων κλπ. Συγκεκριμένο πρόβλημα έχεις, σε συγκεκριμένα συνεργεία απευθύνθηκες.
PS Οσο για αν τα, τουλάχιστον το ένα από τα δύο, συνεργεία που πήγες θεωρούνται 'ΤOP', μάλλον δε παρακολουθείς καλά το φόρουμ....Δε διαβάζεις, στο είπα...