Εριξα μια ματιά σε μερικά θρεντ εκεί μέσα, δύσκολα βγάζεις άκρη. Μια ιστορία που διαφαίνεται είναι πώς κάτι άλλαξε από το 07. Αυτό συνάδει με αυτά που έχω πεί πλειστάκις πώς μοντέλα 05 και 06 του 1050 δεν έχουν βγάλει τε΄τοιο πρόβλημα.
ΑΥτό που ξέρουμε ούτως ή άλλως είναι πως από 07 άλλαξε και η ηλεκτρονική και το tuning για να καλύπτει νεώτερες προδιαγραφές θορύβου και κυρίως καυσαερίων. Η μέγιστη ροπή του κινητήρα ανέβηκε κάνα δυο χιλιάδες στροφές και ο κινητηρας δουλεύει φτωχότερα. Αυτά ειναι γνωστά.
Το speculation είναι πώς πιθανόν η αλλαγή αυτή επέβαλε την αλλαγή από σφυρήλατα σε χυτά πιστόνια (από ότι φαίνεται τα χυτά μοιάζει να έχουν ελαφρώς μικρότερη συμπίεση πράγμα που συνάδει με το φτωχότερο δούλεμα (βλε΄πετε και την εικόνα του βαγγου παραπάνω με τις διαφορές στον θάλαμο καύσης του μεσαίου από το δεξί).
Πιθανόν τα χυτά πιστόνια να μην είναι και ότι καλύτερο για αυτόν τον κινητήρα και δημιουργούν προβλήματα. Αγνοώ.
Αυτά για μια θεωρία εναλλακτική η και παράλληλη της κακής παρτίδας.
Εγώ έχω του 06 με 30000χλμ και δε καίω ούτε σταγόνα λάδι. Δε θα με κάνετε να πάω να τσεκάρω τι πιστόνια έχω όσο κι αν με τρώει η περιέργεια
ΑΝ κάποιος σκέφτεται να βάλει σφυρήλατα σε μοντέλο που ήρθε με χυτά θα του πρότινα να το σκεφτεί δυό φορές πρώτα (λόγω της διαφοράς στη συμπίεση) και αν το κάνει τουλάχιστον να βάζει πάντα super και ίσως να βάλει το off-road πρόγραμμα (με ανοιχτή εξάτμιση) επειδή αυτό δουλεύει κάπως πιο πλούσια κυρίως χαμηλά και με πολύ φορτίο όπου έχουμε και τους φόβους για προανάφλεξη.
Τώρα που το σκέφτομαι, αν και η ζημιά στα πιστόνια δεν είναι από προανάφλεξη, αν έχετε αγχος με το μηχανάκι σας δε θα τανε κακό να βάζεται πάντα super και ΝΑ ΜΗ ΡΕΤΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. Το τελευταίο ισχύει για όλους του κινητήρες. Αν το πρόβλημα είναι από χαστούκισμα το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να οδηγείτε τον 1050 σαν να είναι μονολύλινδρος.