[quote="chris34":11y332an][quote="Winner's Force":11y332an] Εγω παντως πολυ λυπαμαι οταν βλεπω πολλα παιδια να πηγαινουν τις μηχανες με τα ποδια τεντωμενα σαν μπαλαρινες, γνωριζοντας απολυτα απο ενστικτο την καψα τους να οδηγησουν το συγκεκριμενο μηχανακι.
Για μενα φιλικο μηχανημα ειναι αυτο που το πηγαινεις εσυ παντου και παντα.[/quote:11y332an]
Και εγω εχω καψα να οδηγησω μια Ferrari αλλα η τσεπη μου ειναι μικρη.......
Δηλαδη επειδη καποιος ειναι κοντος πρεπει να κανουμε το Tiger ενα με το εδαφος για να μπορει να το οδηγησει;
Ας σοβαρευτουμε ρε παιδια!!
Υπαρχουν και αλλες μηχανες στο εμποριο που θα τις πηγαινουν παντου και παντα!!
Παντα φιλικα στα λεω αυτα φιλε μου,μην με παρεις με κακο ματι ετσι;
[/quote:11y332an]
Φιλε μου Chris 34, να εισαι καλα, με εκανες να γελασω με την καρδια μου, για την FERRARI και επειδη σου αρεσουν τοσο πολυ τα γρηγορα,θα σου κανω ενα δωρο.
Κερδισες μια βολτα με ενα Αγγλικο TVR που ειναι ολο carbon -φτιαχνετε και τελειωνει οσονουπω στις εγκαταστασεις της WINNERS FORCE στην Ευβοια.
Για ενημερωση, ειναι 5500 κυβικα V8 380 ατμοσφαιρικα αλογακια και βαρος 1100 κιλα.
Το εν λογο αυτοκινητο ηταν ενα νορμαλ TVR και ανοικει στον συνεταιρο Αγγλο ΤΟΝΥ ΚΟΛΛΙΝΣ ενα απιθανο τυπο στελεχος της τζαγκουαρ στην F1 πριν μερικα χρονια.
Τωρα κατασκευαζουμε τις πορτες, γιατι το φαρδυναμε 16 ποντους.
Και επειδη σε εχω παρει με καλο ματι οποτε θελεις μπορεις να δεις το CARBON ΟΧΗΜΑ που θα πας βολτα αντι για ferrari μολις θα ειναι ετοιμο φυσικα.
300 τελικη εχει το γκαζι, στο υποπλαισιο θα κολλησουμε τωρα;