CARBON ΥΠΟΠΛΑΙΣΙΟ TIGER 1050

Re: CARBON ΥΠΟΠΛΑΙΣΙΟ TIGER 1050  

Από: Sprinter στις 07/07/2010 11:55 μμ.

ε όχι και σε άσφαλτο ελληνική... καμμιά μηχανή δεν είναι φτιαγμένη για αυτό!
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: doohan στις 08/07/2010 12:27 πμ.

..........
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:44, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: Sprinter στις 08/07/2010 12:45 πμ.

αστε ρε τον κόσμο να κάνει το γούστο του. Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. Πολύ politically correct μου προκύψατε δώ μέσα.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: doohan στις 08/07/2010 12:48 πμ.

..............
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ

Από: Meniboy στις 09/07/2010 10:24 μμ.

paidia kalhspera!!kata tn apopsh mou kai san texnikos pou eimai,tha sumfwnisw me osoys einai periergoi na doume prwta to apotelesma kai meta na sxoliasoume to olo thema...pantws an ginei swsth meleth kai swsth kataskeyh,pisteuw oti tha exei thetiko apotelesma(geia afto pou exei sxediastei....mporei na xasei se kapoion tomea,px stis souzes h sto poso stathero einai stn megisth klish tou,alla apo oti katalaba tha kataskeuastei gia na ginei pio xristiko ston sunepivath kai sto taksidi xwris odhgikes yperboles...)einai ena endiaferon peirama pou makari na exei thetikh katalhksh an kai pisteuw oti tha exei an krinw apo tn douleia pou kanete me to carbon opws mas to parousiasate stn tigrh kai sto Endurance Project sto Power Bikes.pantws gia osous exoun to idio provlhma ypsous,h Mediko Moto exei ekseliksei kainourgies plakes moxlikou pisw anarthshs,mia ftini kai eukoli lisi kai sou dinei mazi kai proteinomenes rithmiseis anarthsewn..to dokomasa kai petuxe!!ta exoun i Mediko Moto-210.......... kai h Kodis Triumph sto poligwno..einai thetiko to oti yparxoun anthrwpoi stn ellada me meraki,gnwseis kai oreksh gia kainotoma pragmata!!!perimenoume perissoteres plhrofories kai kala xiliometra se olous!!

Από: tharis στις 09/07/2010 11:32 μμ.

το οτι θα ειναι απο carbon δεν προβληματιζει καθολου ??
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: Winner's Force στις 10/07/2010 12:38 πμ.

[quote="chris34":11y332an][quote="Winner's Force":11y332an] Εγω παντως πολυ λυπαμαι οταν βλεπω πολλα παιδια να πηγαινουν τις μηχανες με τα ποδια τεντωμενα σαν μπαλαρινες, γνωριζοντας απολυτα απο ενστικτο την καψα τους να οδηγησουν το συγκεκριμενο μηχανακι.
Για μενα φιλικο μηχανημα ειναι αυτο που το πηγαινεις εσυ παντου και παντα.[/quote:11y332an]

Και εγω εχω καψα να οδηγησω μια Ferrari αλλα η τσεπη μου ειναι μικρη.......
Δηλαδη επειδη καποιος ειναι κοντος πρεπει να κανουμε το Tiger ενα με το εδαφος για να μπορει να το οδηγησει;
Ας σοβαρευτουμε ρε παιδια!!
Υπαρχουν και αλλες μηχανες στο εμποριο που θα τις πηγαινουν παντου και παντα!!
Παντα φιλικα στα λεω αυτα φιλε μου,μην με παρεις με κακο ματι ετσι; [/quote:11y332an]
Φιλε μου Chris 34, να εισαι καλα, με εκανες να γελασω με την καρδια μου, για την FERRARI και επειδη σου αρεσουν τοσο πολυ τα γρηγορα,θα σου κανω ενα δωρο.
Κερδισες μια βολτα με ενα Αγγλικο TVR που ειναι ολο carbon -φτιαχνετε και τελειωνει οσονουπω στις εγκαταστασεις της WINNERS FORCE στην Ευβοια.
Για ενημερωση, ειναι 5500 κυβικα V8 380 ατμοσφαιρικα αλογακια και βαρος 1100 κιλα.
Το εν λογο αυτοκινητο ηταν ενα νορμαλ TVR και ανοικει στον συνεταιρο Αγγλο ΤΟΝΥ ΚΟΛΛΙΝΣ ενα απιθανο τυπο στελεχος της τζαγκουαρ στην F1 πριν μερικα χρονια.
Τωρα κατασκευαζουμε τις πορτες, γιατι το φαρδυναμε 16 ποντους.
Και επειδη σε εχω παρει με καλο ματι οποτε θελεις μπορεις να δεις το CARBON ΟΧΗΜΑ που θα πας βολτα αντι για ferrari μολις θα ειναι ετοιμο φυσικα.
300 τελικη εχει το γκαζι, στο υποπλαισιο θα κολλησουμε τωρα;

Από: ATN PANOS στις 10/07/2010 2:45 πμ.

κατσε βρε κουμπαρε!
εγω σε υποστιριζω και ο χριστος θα κερδισει την βολτα?
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: chris34 στις 10/07/2010 7:27 πμ.

ATN PANOS"κατσε βρε κουμπαρε!
εγω σε υποστιριζω και ο χριστος θα κερδισει την βολτα? "

Πανο ζηλευεις;;;;
Ασε που ειμαι και πιο κοντα στην Ευβοια......
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: chris34 στις 10/07/2010 7:29 πμ.

[quote="Winner's Force":2syfw61q]
Φιλε μου Chris 34, να εισαι καλα, με εκανες να γελασω με την καρδια μου, για την FERRARI και επειδη σου αρεσουν τοσο πολυ τα γρηγορα,θα σου κανω ενα δωρο.
Κερδισες μια βολτα με ενα Αγγλικο TVR που ειναι ολο carbon -φτιαχνετε και τελειωνει οσονουπω στις εγκαταστασεις της WINNERS FORCE στην Ευβοια.
Για ενημερωση, ειναι 5500 κυβικα V8 380 ατμοσφαιρικα αλογακια και βαρος 1100 κιλα.
Το εν λογο αυτοκινητο ηταν ενα νορμαλ TVR και ανοικει στον συνεταιρο Αγγλο ΤΟΝΥ ΚΟΛΛΙΝΣ ενα απιθανο τυπο στελεχος της τζαγκουαρ στην F1 πριν μερικα χρονια.
Τωρα κατασκευαζουμε τις πορτες, γιατι το φαρδυναμε 16 ποντους.
Και επειδη σε εχω παρει με καλο ματι οποτε θελεις μπορεις να δεις το CARBON ΟΧΗΜΑ που θα πας βολτα αντι για ferrari μολις θα ειναι ετοιμο φυσικα.
300 τελικη εχει το γκαζι, στο υποπλαισιο θα κολλησουμε τωρα;[/quote:2syfw61q]

Αρκει να μην το ξεχασεις οταν θα ειναι ετοιμο.....
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: Winner's Force στις 10/07/2010 10:32 μμ.

ATN PANOS"κατσε βρε κουμπαρε!
εγω σε υποστιριζω και ο χριστος θα κερδισει την βολτα? "

Ολοι θα παρετε. Και εσυ που εχεις το καλο το γκαζι.

Από: doohan στις 11/07/2010 12:45 πμ.

.................

Από: Winner's Force στις 11/07/2010 10:28 μμ.

[quote="doohan"]Που 'σε Κουμπαρε?Καμια βολτα με το nsr-250 που περιγραφεις πιο πανω δεν παιζει? [/quo

Δυστυχως το NSR δεν μπορεσε να επιζησει μετα απο 3 ολοκληρα πρωταθληματα ενα στα χερια του μηχανικου μου και 2 στα δικα μου γιατι οπως θα ξερουν οι παλιοτεροι τα διχρονα δεν ζουνε και πολυ.
Το 90-93 που ετρεχα τα κολληματα ηταν στην ημερησια διαταξη.
Τουλαχιστον εμειναν πολλες φωτογραφιες που σχετικα συντομα μολις το σχετικο ατομο μπορεσει, θα τις αναρτησουμε στην ιστοσελιδα της Winner's Force που ειναι www winnersforce.gr
Aυτο γιατι στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο στους αγωνες του πρωταθληματος F3 ετρεχαν 2 NSR 250 με κοστουμια κατασκευασμενα με KEVLAR και εξατμησεις χειροποιητες η μια με KEVLAR και η αλλη με CARBON.
To δικο μου ειχε υποπλαισιο απο υβριδιο CARBON-KEVLAR.
Εκτος απο αυτα θα εχετε την δυνατοτητα να δειτε καποιες κατασκευες που εχουν γινει, π.χ. απο CARBOΝ ΤΖΕΤ ΣΚΙ ορθιου τυπου το TVR διαφορα πραγματα για μοτοσυκλεττες το κιτ του Τiger, και αλλων μοτο ενα CARBON ψαλιδι για NSR που δεν προλαβαμε να το δοκιμασουμε, μια ατρακτο απο kevlar τηλεκατευθυνομενου αεροσκαφους 3 μετρων για στρατιωτικη χρηση κ.λ.π.
Φυσικα και το carbon tiger το προσωπικο μου που ειναι χαμηλωμενο 3 εκατοστα στο MEDIKO MOTO που στριβει τελειωνοντας τα PIRELLI SCORPION που φοραει.
Λιγη υπομονη και θα εχετε να δειτε ενδιαφεροντα πραγματα.