Re: HID 50 Watt ¶
Από: harrysvr στις 08/11/2009 6:57 μμ.
Από: Harris στις 08/11/2009 8:11 μμ.
Από: harrysvr στις 08/11/2009 8:59 μμ.
Harris"Γυρνάει κανονικά με σταυροκατσάβιδο και διάβασε προσεκτικά, για να τα καταβάσεις δεξιόστροφα (clockwise) για να τα αναβάσεις αριστερόστροφα (anticlockwise). Τι να πω ρε φίλε εκεί μέσα που τις βάλανε ... Φτάνει να βρεις τη σωστή βίδα μετά είναι πολύ εύκολο"
Από: tamis στις 08/11/2009 9:31 μμ.
Από: harrysvr στις 08/11/2009 9:41 μμ.
amis"ρε εδω εμένα μου δώσανε το μανουαλ - οδηγείες χρήσεως από το μηχανακι και όταν έφτασα στο πολυπόθητο σημείο πως να ρυθμίσω την ώρα "
Από: nfot στις 08/11/2009 10:24 μμ.
amis"παιδιά τα τουρατεκ τα προβολάκια τα εξτρα ρτα έχει κανεισ? "
Από: tamis στις 08/11/2009 10:30 μμ.
Από: gran tiger στις 08/11/2009 11:12 μμ.
amis"κοιτάω ήδη για προβολάκια εξτρα της Touratech... 3 πραγματα για μένα ειναι το Α και το Ω στην μηχανη...
1) Σωστά ελαστικά
2) Αναρτήσεις (εστω και μαμα αν λειτουργουν σωστα)
3) Φώτα
Θεωρώ απαράδεκτό αυτά τα 3 να μην είναι απόλυτα σωστά...
οσο αφορά τα φώτα το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι στις ευθείες.... αλλα στις στροφές... οταν πλαγιάζει ο Τίγρης ιδιαίτερα σε αριστερές στροφές... γαμ...ται ο Διας... είναι λες και δεν εχεις φώτα..."
Από: tamis στις 08/11/2009 11:21 μμ.
gran tiger"amis"κοιτάω ήδη για προβολάκια εξτρα της Touratech... 3 πραγματα για μένα ειναι το Α και το Ω στην μηχανη...
1) Σωστά ελαστικά
2) Αναρτήσεις (εστω και μαμα αν λειτουργουν σωστα)
3) Φώτα
Θεωρώ απαράδεκτό αυτά τα 3 να μην είναι απόλυτα σωστά...
οσο αφορά τα φώτα το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι στις ευθείες.... αλλα στις στροφές... οταν πλαγιάζει ο Τίγρης ιδιαίτερα σε αριστερές στροφές... γαμ...ται ο Διας... είναι λες και δεν εχεις φώτα..."
Θα μου δωσεις την πισω τρομπα φρενου¨? "
Από: Boulvai στις 09/11/2009 5 μμ.
harrysvr"Harris"Γυρνάει κανονικά με σταυροκατσάβιδο και διάβασε προσεκτικά, για να τα καταβάσεις δεξιόστροφα (clockwise) για να τα αναβάσεις αριστερόστροφα (anticlockwise). Τι να πω ρε φίλε εκεί μέσα που τις βάλανε ... Φτάνει να βρεις τη σωστή βίδα μετά είναι πολύ εύκολο"
Πράγματι, αριστερόστροφα ήθελε(με το κατσαβίδι που ήταν με τα εργαλεία κάτω απο τη σέλα-αν δε μου το έλεγε ο Tamis δε θα το έβρισκα ποτέ...), παρ`ότι το manual λέει δεξ...(μήπως χάθηκε στη μετάφραση ο...)"
Από: tamis στις 18/11/2009 1:12 μμ.