Κοίτα που θα το γυρίσουμε σε Flame...
Haddock όχι δε μου λέει κάτι... το να λέμε οτι το κάνουν σε transalp και σε vstrom δε μου λέει κατι... ίσως θα έπρεπε να σε προβληματίσει γιατί εσύ πληρώνεις παραπάνω για κάτι που ο άλλος το κάνει με τα μισά...
Epistimon το ότι δε θα το έκανες εσύ δε σημαίνει οτι είναι γενικά αποδεκτά από όλους... φυσικά το σέβομαι και καλά κάνεις +1 απο μένα για τους δικούς σου έστω λόγους. δεκτό! ταξίδια στο εξωτερικό... οκ εχω 160 λίτρα αποθηκευτικών χώρων στις 3 βαλίτσες μου... + το tank bag που δε πρόκυτε να το πάρω μαζί μου ούτε αυτήν την φορά....
1 άτομο έχω πάει 2 βδομάδες διακοπές και ήμουνα άρχοντας... και μάλιστα με κατασκηνοτικά ήδη μαζι... στη πίσω μπαγκαζιέρα δεν είχα τπτ μόνο για τα κράνη και ψιλολόγια... οπότε καταλαβαίνεις οτί για μένα προσωπικά αυτό που λες δεν ισχύει... από την άλλη αν πάς διπλός νομίζω πως 50 λίτρα για καλοκαιρινί ενδυμασία φτάνουν και περισσεύουν... Ξενοδοχείο ρουχαλάκια όμορφα και ωραία... ταξίδι πας όχι μετακόμιση... αν τώρα εσύ έχει μπλέξει με κοπέλα - μητσο ο μεταφορέας... πάνε με αυτοκίνητο εσύ γτ και τριπλέτα να πάρεις δε θα σου φτάσει!!!
τα πιστόνια δεν εσπαγαν παιδία λόγο της βενζίνης αλλά λόγο της ελαττωματικής παρτίδας... όσο για αυτό που λές ποιος θα αγόραζε? εγώ! εσύ τι μηχανάκι θα προτιμούσες να πάρεις δεύτερο χέρι χωρίς να ξέρεις ποιοι τα οδηγούσαν πριν... φορτομένο με:
α) Εξατμίσεις ολόκληρες απο μπροστά, σλικ λάστιχα, προγράμματα, φίλτρα, κατεβασμένες αναρτήσεις κτλ
ή
β) τριπλέτα, αναρτήσεις, χούφτες, ταξιδιώτική ζελατίνα ψηλή, θερμαινόμενα γκριπ κτλ???
εγω το β) θα διάλεγα γτ ο πρώτος μάλλον κανίβαλος θα ήταν και γκαζογκαβλάκιας... οπότε αν είχε και αέριο θα έλεγα ο τύπος είναι touring τύπος σίγουρα το πρόσεχε ποιο πολύ από αυτόν με το α).... κάνω λάθος???
υ.γ. υπόψιν πιστόνια άλλαξα και δεν είχα υγραέριο... δηλαδή τώρα τι έφταιγε η βενζίνη? 100αρα έβαζα και πάντα χαλαρή οδήγηση χωρίς σπασίματα και κόφτες...
john doufexi περί TDM είναι σαν την κολοκυθόπιτα... περί ορέξεως... anyway. Τώρα αυτό που λες έσκασες 12.000 και σκέφτεσαι για γκάζι... σώπα ρε άπλα... δηλαδή εσύ αν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με τα μισά χρήματα και να ξοδέψεις το κέρδος σου σε κάτι άλλο είναι γυφτιά? δηλαδή εγώ είμαι γύφτος έτσι? όχι απλά δεν είμαι μα...ας να πληρώνω νταβατζιλίκι χωρίς λόγο και αιτία... οι τύποι με τα cayenne δηλαδή που βάζουν υγραέριο είναι βλάκες? ή δεν έχουν λεφτά να βάλουν βενζίνη και δε μιλώ για τους 5 βλάκες που το αγόρασαν με 1000 δανεικά για να κάνουν την πόζα τους... στο εργασιακό μου περιβάλλον συνάδελφοι και επιχειρηματίες που βγάζουν τα χρήματά τους με τρέξιμο και καθημερινό άγχος τα λυπούνται τα χρήματα τους... και άς έχουν 5 βίλες και 3 κότερα (τρόπος του λέγειν) ο καθένας... δεν είναι μαγκιά να το παίζεις άπλας λέγοντας ότι είναι τιμή και καμάρι σου πληρώνοντας κάτι που μπορείς να το κάνεις ακριβώς το ίδιο με κάτι άλλο αλλά στα μισά λεφτά... βλακεία είναι και ανωριμότητα ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή... την μηχανάκι την αγοράζουμε επειδή αυτή γουστάρουμε... σημασία δεν έχει σε ποια θα το βάλεις για να κάνεις οικονομία... αρκεί να είσαι στο όχημα που γουστάρεις και να μπορείς να κάνεις και την οικονομία... σκέψου το
Triumphakia είχα και εγώ το 4Τ 125 και το γνωρίζω απο πρώτο χέρι... 70.000 κμ σε 2 χρόνια ως φοιτητής... πήγε παντού σε όλη την Ελλάδα... πολύ καλό μηχανάκι αλλά δε σκάς μύτη εθνική οδό με 100 διότι δε γνωρίζω από που είσαι, αλλά υπάρχουν και οι ανηφόρες... και ξέρουμε πολύ καλά οτι εκεί με το ζόρι βλέπεις 65 πραγμάτικα (80 κοντερ) εκτός αν είσαι κατηγορία φτερού (όχι ζώου σαν εμένα με 95 κιλά.... ελααα δε θέλω σχόλια... χεχε ) anyway ο καθένας έχει θέσει ένα όριο στο image του δε θα το κρίνω εγώ αυτό και προς τιμή σου που σκας μύτη με το σκούτερ και γουστάρεις! εγώ όμως αν σκάσω μύτη με το scooter 100 κμ μακριά από την έδρα μου και είναι επιχειρηματίες με ανάλογο ύφος μάλλον δε θα έχουν την καλύτερη γνώμη για μένα... φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως το εννοώ και χωρίς να θέλω να υποβιβάσω εσένα με αυτό που λέω!!!
Θα το ξαναπώ μην τυχόν είπα κάτι και παρεξηγήθηκα από κάποιον συμφορουμίτη... όλες οι γνώμες δεκτές και χωρίς παρεξηγήσεις!