Re: tiger 1050...ελαφρυ τιμονι.. ¶
Από: ATN PANOS στις 02/10/2010 8:35 μμ.
Από: Sprinter στις 03/10/2010 9:58 πμ.
spyr"πως μου ξεφυγε αυτό το πόστ
φίλε μου άνοιξες για μενα ενα πολυ μεγάλο κεφάλαιο για τον Τίγρη.
Επιτέλους δηλαδή κάποιος το κανε σε αυτό το Φόρουμ, γιατί εγώ βαριόμουνα να απαντάω στις αντιδράσεις του Νίκου και του Πολυμήχανου οπότε δεν το έθεσα ποτέ.
Τέσπα
Tiger 1050
Γωνία κάστερ = 23.2
Ίχνος = 87,7mm
Μεταξόνιο = 1510 mm
εάν ψάξεις λίγο θα δείς οτι κανένα μηχανάκι με τέτοιο ύψος και τέτοιες διαδρομές στις αναρτήσεις και όρθια θέση οδήγησης δεν έχει τόσο επιθετικά χαρακτηριστικά.
Τέτοια νούμερα (συνδυαστικά μιλάω όχι μεμονωμένα) θα δείς μόνο σε ss 600αρια ..... Ειλικρινά μιλάω ... δεν κάνω πλάκα
Αποτέλεσμα.... => Άν είσαι στον Μπράλο, στην πίστα, στην Κορίνθου -Τριπόλεως και γενικώς καλή άσφαλτο αρκετα χλμ και χώρις φόβο για το άνοιγμα του γκαζιού τότε είσαι εντάξει....
Άν είσαι σε σφιχτό Ελληνικο-Ασφαλτοστροφιλίκι με τυφλές τότε .... απο δω παν κι' άλλοι
Με πήρε καιρο να καταλάβω οτι δεν φταίω εγώ
Το μηχανάκι έχει φτιαχτεί απο Marketing Department και όχι απο Μηχανικούς
Περισσότερα σε pm γιατι θα μου την πέσουν τώρα "
Από: spyro στις 04/10/2010 12:07 μμ.
Sprinter"
Δε στη πέφτω, απλώς να πώ πως λές ασυναρτησίες και έχεις μπερδέψει τις φούτσες με τις βούρτσες...από την πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα, ειλικρινά το λέω, ότι λές δε βγάζει κανένα νόημα πλήν πως ακόμα χρειάζεσαι μαθήματα. Ισως όμως αυτό που χρειάζεσαι είναι ορθοπεδικό και όχι κατέμι που ονειρεύεσαι πως θα σε μάθει να οδηγάς. Αλλά τι να πεί κανείς, εκτός από το ότι το στρωματέξ εκτος απο τα άλλα κακά που έχει, καταστρέφει και τις πιθανότητες κάποιου να μάθει να καβαλάει απαξ και δια παντός..."
Από: Sprinter στις 04/10/2010 12:35 μμ.
Από: spyro στις 04/10/2010 2:47 μμ.
Από: Cpt. Haddock στις 04/10/2010 2:59 μμ.
Από: Sprinter στις 04/10/2010 3:30 μμ.
spyr"Η περίοδος αυτό-μαστιγώματος και εσωτερίκευσης πήρε 38.000χλμ. Καλά ήταν. Χόρτασα. Τι δεν κάνεις καλά και κάνε αυτό όχι κάνε το άλλο, όχι δεν ξέρεις εσύ κάντο καλύτερα, κάντο έτσι κάντο αλλιώς κάντο ιδιαίτερα, μάθε λίγο παραπάνω μάθε το αλλιώς, ξέχνα αυτά που ήξερες μάθε άλλα …. Αρκετά κράτησε.
Πολύ περισσότερο ψάξιμο από οσο χρειάζεται.
Εδώ υπήρξαν εκατοντάδες Τίγρηδες στο Tiger1050.com που το χαμήλωσαν από το μοχλικό και μειναν και ευχαριστημένοι λέει για την στιβαρότητα που επιτέλους απέκτησαν και αναζητούσαν τόσο καιρό!! Κάποιοι από αυτούς το ψαξαν λίγο παραπάνω για να κρατήσουν το ίδιο ποσοστό χαμηλώματος του μπροστινού με το πίσω και δεν άλλαξε τίποτα. Αυτοί που δεν το έψαξαν πολύ έτυχε να χαμηλώσουν το μπροστινό λιγότερο από το πίσω και ξαφνικά «αισθάνθηκαν» λίγο πιο σίγουροι! Εδώ στην Ελλάδα τέτοιου τύπου παράπονα είναι συνυφασμένα με την ασχετοσύνη που διέπει πάντα τους άλλους ή στην προκειμένη περίπτωση με το κατά πόσο ο οδηγός είναι κοντός ή ψηλός να οδηγήσει αυτή τη μηχανή.
Δεν ξέρω εάν έχω δώσει την εντύπωση του επιπόλαιου μικρού ανασφαλή και άσχετου οπου δεν θα προσμετρήσει την άποψη των άλλων, ή δεν θα το ψάξει λίγο περισσότερο. Για όλα όσα λέμε έχω πάρει την άποψη από αρκετούς, ακόμα και από αγωνιζόμενους.
"
Από: spyro στις 04/10/2010 3:57 μμ.
Cpt. Haddock"Ενα-ενα.
Απλα πράγματα.
Επι της ουσίας βέβαια ο Σπυρος ειναι ενα κουλαδι γιατι μας τα 'κανε τσουρέκια με το ΚΤΜ και μολις βρηκε λιγο χαλικι εκοψε και τον περασα "
Sprinter"
Ρε Σπύρο πραγματικά δηλαδή, ή δε καταλαβαίνεις τι λέμε, ή δε καταλαβαίνεις period.....!
..... Σου πα 2-3 πράγματα που ισχύουν και μπορεί να βοηθήσουν είτε εχει γρήγορη γεωμετρία το μηχανάκι είτε όχι, μπορεί να τα ξέρεις, μπορεί όχι, γράφτα στα απ' αυτά σου ή όχι, αλλά μη μας τα κάνεις πια μπαλόνια δηλαδή με τα ίδια και τα ίδια! "
Sprinter"
Εχεις ενα μηχανάκι με γρήγορη γεωμετρία, αυτό και μόνο. Αν θέλεις εσύ ενα μηχανακι με αργή γεωμετρία, δικάιωμά σου. Δε μπορείς όμως να λές πως το μηχανάκι εχει πρόβλημα από σχεδιασμού του επειδή ΕΣΥ δε το βολεύεσαι, όταν πολλοί άλλοι το βολεύονται. Δε σ' αρέσουν τα μηχανάκια με γρήγορη γεωμετρία, πάρε ενα με αργή. "
Από: doohan στις 04/10/2010 4:44 μμ.
Από: Sprinter στις 04/10/2010 5:02 μμ.
doohan"Ενδιαφερουσα συζητηση Παντος περαν της πλακας εχουν ακουστει πολλα και διαφορα για την αισθηση του μπροστινου....Πολλοι διαμαρτυρονται για καποια ασαφεια αλλα μαλλον πρεπει να αρχιζουν να το συνηθιζουν γιατι απλα ετσι ειναι σχεδιασμενο το τιγρακι"