TIGER 1050 FILTR-PROG-EXATM τα φωτα σας..επειγον!!! ¶
Από: georgevizegos στις 06/06/2013 2:57 μμ.
ειμαι ο Γιωργος κ πριν ενα μηνα περιπου,ανοιξα ενα θεμα περι φιλτρο'προγραμμα εξατμηση..
Μπορω να πω πως καπως με κατατοπισατε..
Το μηχανακι το φτιαχνω στο Πειραια στο Καλαμοβρακα Κωστα.εχει 9000χιλιομετρα.
Μετα τις συζητησεις που καναμε εβαλα μια εξατμηση REMUS powercone πανω και μετα απο καποια χιλιομετρα που μου ειπε ¨και καλα για να στρωθει η εξατμηση¨ τελος παντων ,εβαλα φιλτρο KN μου αφερεσε το snorkel κ μου περασε κ προγραμμα χαρτογραφηση οπως θελετε πειτε το...εχω την εντυπωση οτι μ περασε το προγραμμα 20549.
Μου λεει ο θεος που γελαω μεχρι κ σημερα οτι θελει 100 χιλιομετρα το προγραμμα να κανω για να δουλεψει!!!!!!!!!!!! ας που με ομως οτι θελει..ας το καταπιω κ αυτο δηλαδη,μετα απο 100+ χιλιομετρα που τα εκανα μεσα σε 2 ωρες το μηχανακι παει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο το μαμα.περιμενα να κανει εστω ξεσπασματα μετα τισ 7000rpm και αντι για αυτο το μηχανακι δε παει βημα...μου ελεγε μ ελεγε οτι και καλα το μηχανακι θα παρει +10 αλογα κ μου εδειχνε κ δυναμομετρησεις κτλ κ το μηχανακι οχι μονο δεν πηρε +10 αλλα εχασε στα χαμηλα...Παρακαλω θλω συμβουλες τι στο καλο να κανω γιατι εχω νευριασει με το τυπο...Και το κορυφαιο??το μηχανακι δε παει μ λεει γιατι θελει service..και του λεω γιατι?τι κανεις στο service?λυνετε ολο το μηχανακι μ λεει....!!!και κοιταζω στο καταλογο τι κανει κ ειναι φιλτρο λαδιου-λαδια-φιλτρο αερα (που αλλαξα ηδη) μπουζι και τακακια!!!!220 ευρω ολα..μα για τοσο μαλακα με περναει?τι σερβις κ αηδιες...ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! ΣΚΟΤΩΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?Θελω απλα το μηχανακι μ να πεταει!