Re: Triumph Tiger 1050 Βλάβες
¶
Από: alexadronic στις 02/05/2011 3:32 μμ.
καλησπέρα...είμαι καινούριος στο φόρουμ,αλλά εχω στην κατοχή μου ενα λευκό τίγρη 1050 εδω και 1 χρονο!!μέχρι στιγμής είμαι πάρα πόλυ ευχαριστημένος!!!το μηχανάκι στην κατηγορία του οτι καλύτερο,πιο πριν είχα ssport 600!Εδω θα παραθέσω κάποια μικροπροβληματάκια για να ξέρουμε μεταξύ μας και να έχουμε μια γενικότερη ιδέα!Στο 1ο service ολα οκ...κανα 1000χλμ πριν το δεύτερο άρχισε το τιμόνι να να κάνει θόρυβο,σταματημένη η μηχανή απλως κινούταν για να παρκάρω σβηστός,οταν κινουταν το τιμόνι αριστερά ή δεξιά εκανε θόρυβο.Στην αρχη δεν εδωσα σημασιά λέω θα θέλει γράσο καμια βάση της τιμονόπλακας,οσο περνούσε ο καιρός ομως οταν το οδηγούσα και έπεφτα σε λακούβα εκαναν τα μπροστινα λές και δεν ειχαν υγρά μεσα!κοπαναγε δηλαδη,και οταν πατουσα δυνατα φρενα επισης εν σταση για να τσεκάρω απο που ειναι ο θορυβος!!!Μην τα πολυλογω πηγα για το 2ο service και ο μηχανικός δεν το βρηκε αμεσως,πρωτη ατακα του.... μαλλον τα ρουλεμαν,και λεω απο τωρα,μπορει λεει να συμβει και αυτο,δεν εδωσα σημασια γιατι ειμαι στην εγγυηση!στην διαδικασια ρυθμισης των πεταλουδων(κλασσικο προβλημα ολοι θα το εχετε αντιμετωπισει,να σβηνει)οπως τραβαει το τιμονι το εμεινε στα χερια!!!!
Οπως το λεω,η βιδα της τιμονοπλακας ηταν ξεβίδωτη και αυτη εκανε ετσι...φαντάσου να εκανα καμια σούζα και να σηκωνόμουνα εγω και το τιμόνι μονο!!!!αφου απόρησε και αυτος τον ρωτάω μηπως απο τους κραδασμους εγινε μου λεει οχι μαλλον απο εργοστασιο,τι να πω,παλι καλα που βρεθηκε το προβλημα,φτιαχτηκε και το θεμα σβησιματος με την πεταλουδα,μια μικρη διαροοη στο παραφλου ειχα και μου εσφιξε το σωληνα και μου ειπε να το παρακολουθω,δεν ξαναείχα μετα!!!
Αυτα ειχα να πω για να βοηθησω και εγω,κατα αλλα ο λευκος τιγρης μου ειναι απιστευτος,καλες βολτες σε ολους!!!
ευχαριστω για την υπομονη σας!