Native"
Να το πω για ακομα μια φορα λοιπον οτι για την παρτιδα που ρωτάς, το λένε οι ιδιοι οι μάστορες οτι δεν φταίνε τα πιστόνια, έμενα περιμένεις να σου το αποδειξω? Υπάρχουν μηχανάκια που έχουν σπάσει και 2η φορά εξάλλου. Νομίζω δεν χρειάζεται αλλη απόδειξη.
"
Το έχεις πε'ί αυτό πολλές φορές, δεν έχεις παρουσιάσει ούτε ενα στοιχείο η μια λογική εξήγηση και δεν έχεις απαντήσει στην ερώτησή μου γιατί κανένας κινητήρας 05-06 δεν εχει παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα, από όσο τουλάχιστον ξέρουμε, όυτε γιατί δεν το παθαίνουν όλα παρά μια μειοψηφία, τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζουμε διεθνώς. Η το σχεδιαστικό πρόβλημα αφορά τα μηχανάκια της Ηλιοφίλ κυρίως? Οταν επιμένεις τόσο πολύ σε κάτι, και σε κάθε τέτοιο θρεντ δε χάνεις την ευκαιρία να ξαναπείς τα ίδια, είναι παράλογο να σε ρωτάμε να μας το εξηγήσεις? Οσο για το 2η φορά, το μόνο που θυμάμαι ειναι ενα λινκ του Βαγγέλη σε ένα ξένο φόρουμ που ο τύπος άλλαξε πιστόνια και είχε πρόβλημα σε 2000χλμ. Η προφανής εξήγηση ηταν πως κάτι δε πήγε καλά στην αντικατάσταση ή είχε και άλλο εγγενές πρόβλημα (π.χ. λίπανσης).
Κα για να το λήγουμε το θέμα των αποδείξεων (εσύ μίλησες για αποδείξεις όχι εγώ) απόδειξη δεν είναι τι διάβασα από εναν τύπο στο νετ, η τι μουπε ο μαστρο-Κώστας 'εμπιστευτικά'... Αν αυτό ειναι απόδειξη για σένα, τότε λυπάμε για την κατάσταση της λογικής σου.
Κοίτα speculation ανυπόστατο μπορεί να κάνει ο καθένας. Οσο τέτοιο είναι λοιπον να μιλάει κάποιος για παρτίδες, Αρειανούς, ακόμα και τον αέρα στην Ελλάδα (γιατί και αυτό ακούστηκε εδώ μέσα πως το 'πε κάποιος μάστορας) άλλο τόσο είναι αυτά που λές εσύ (που τι λές δηλαδή γιατί δεν έχουμε καταλάβει. Ουτε εσύ μάλλον). Μόνοι κάτι για κοντές φούστες θυμάμαι, και σχεδιασμό κινητήρα χωρίς να μας δίνεις μια λογικοφανή εξήγηση. Και σε ξαναρωτάω, τι γίνεται με τους παλιότερους κινητήρες (σαν τον δικό μου π.χ.)? Επίσης περιμένω ακόμα να μάθω αν το πρόβλημα συνεχίζεται και με τα μοντέλα '10 ή όχι. Εγω δεν έχω ακούσει κανέναν με '10, αν υπάρχει ήδη κάποιος ας το πεί.
Μια συζήτηση μόνο κάναμε οπου βγήκε το θέμα των χυτών vs των σφυρήλατων πιστονιών, και αυτά δε τα 'πες εσύ ούτε ο μάστοράς σου, εμείς τα είπαμε.