Re: Θερμοκρασια και ζεστη... ¶
Από: ndim στις 15/07/2011 3:12 μμ.
mastersam13""Κοκκινοπόδαρε"... σε χαιρετά ο "Καμμενοπόδαρος" "
Από: jimware στις 20/07/2011 10:23 πμ.
epistimon"εγω παντος απο τοτε που αλλαξα τα παραφλου στο tiger και εβαλα τα LIQUI MOLY (KFS 12) ειδα μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες.δεν αναβει τοσο συχνα το βιντιλατερ μεσα στην πολυ οπως πρωτα.πρωτα ηταν μαρτυριο ειδικα το καλοκαιρι"
Από: Harrys στις 20/07/2011 12:47 μμ.
epistimon"εγω παντος απο τοτε που αλλαξα τα παραφλου στο tiger και εβαλα τα LIQUI MOLY (KFS 12) ειδα μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες.δεν αναβει τοσο συχνα το βιντιλατερ μεσα στην πολυ οπως πρωτα.πρωτα ηταν μαρτυριο ειδικα το καλοκαιρι"
Από: epistimon στις 20/07/2011 11:09 μμ.
guraki"ΕΙναι δυνατον να κανει διαφορα η μαρκα του παραφλου...?Ημαρτον! "
jimware"epistimon"εγω παντος απο τοτε που αλλαξα τα παραφλου στο tiger και εβαλα τα LIQUI MOLY (KFS 12) ειδα μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες.δεν αναβει τοσο συχνα το βιντιλατερ μεσα στην πολυ οπως πρωτα.πρωτα ηταν μαρτυριο ειδικα το καλοκαιρι"
Σε τι αναλογία το έβαλες? Επίσης καμιά πρόταση για το που το βρίσκουμε?"
Από: gambit στις 24/07/2011 7:35 μμ.
Από: Cpt. Haddock στις 24/07/2011 9:02 μμ.
Από: epistimon στις 24/07/2011 10:11 μμ.
Από: mastersam13 στις 27/07/2011 11:47 μμ.
Cpt. Haddock"Διαβάζω αυτο το θρεντ κι απορώ: δεν είχατε ποτέ άλλη μηχανή και σας κάνει εντύπωση που μια χιλιαρα στις τροπικες συνθήκες μιάς πόλης ζεσταινεται το καλοκαίρι;
Σας φαίνεται τόσο κουφο που ένας γυμνός κινητήρας χιλίων κυβικών βγάζει τόση ζέστη;
Αν θέλετε να φορατε βερμουδιτσα χωρίς να ζεσταινεται το πόδι, πάρτε σκουτερ, η μηχανή με φαιρινγκ (θα βράζει ολόκληρη αλλα δε θα το νιώθετε στη γαμπιτσα)
"
Harrys"Στην αντιπροσωπεία μου έιπαν να μην φοράω βερμούδες! Αυτή ειναι η λύση!! "