Re: Κλειδαριά σε Tiger 1050(κλοπή)
¶
Από: manik στις 10/01/2011 3:26 μμ.
Χαιρετω ολους τους ομοιοπαθεις και μη...
Το θεμα με αφορά άμεσα γιατι ήμουν κάτοχος του V-strom όσπου μου το εξαφανισαν πριν ενα 5μηνο και δεν βρεθηκε ποτέ. Την ειχα στο πεζοδρόμιο, με αλυσίδα ABUS σε κάγκελο, συναγερμό, σε απόσταση 5μ από την κρεβατοκάμαρά μου, σε δρόμο που δεν έχει και πολύ κίνηση για να φαίνεται και δεν πήρα χαμπάρι. Οι τύποι την στάμπαραν και τηνβούτηξαν χωρίς να πάρω χαμπάρι. Επειδή το έψαξα το θέμα πολύ οσο καιρό περίμενα την αποζημίωση, αν είναι να γίνει δεν σε γλιτώνει τίποτα, οι τύποι είναι τζιμάνια, βάζουν αφρούς στην σειρήνα, κοβουν αλυσίδες σπάνε τιμόνια και σε 10 λεπτά έχουν βρει το GPS αν υπάρχει
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος στο θέμα κλοπής είναι η ασφάλεια κλοπής. Την είχα κάνει στο V-strom και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το μόνο αρνητικό είναι οτι πρέπει να περιμένεις 3 μήνες για να αποζημιωθείς (παζαρευεις την τιμή με την ασφαλιστική και πετυχαίνεις την τιμή που θέλεις - ακόμα και καλύτερη από ότι θα την πουλούσες). Ετρεμα μην τυχόν και βρεθεί σε κακή κατάσταση και πληρώνω τα μαλιοκέφαλά μου για να την φτιάξω.
Αυτά τα ολίγα και μην τύχει σε κανένα το αίσθημα της κλοπής.