mixalakis"
Μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό.
Έχουν κάνει πράγματι την επιλογή να ανάβει το λαμπάκι όταν με φυσιολογικές συνθήκες σου απομένουν άλλα 70 χλμ περίπου. Προφανώς δεν ισχύει ακριβώς αυτό, αφού σου δίνει περιθώριο για παραπάνω χλμ. Εγώ έχω κάνει 20 χμλ με μηδέν υπόλοιπο (δεν δοκίμασα περισσότερο).
Με άλλα λόγια με κατανάλωση γύρω στα 6.9 λίτρα (που έχω συνήθως) και ντεπόζιτο 20 λίτρων πρέπει να βγάζει θεωρητικά 280χλμ. Όταν γεμίζω μου γράφει ότι απομένουν 280 χλμ. Το λαμπάκι ανάβει στα 185 χλμ περίπου και απομένουν 65 χλμ, άρα αν βάλουμε και τα καβάτζα είναι μια χαρά. Δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα.
Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές γεμίζουμε λίγο παραπάνω το ντεπόζιτο, άρα δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς πόσο είχαμε πριν. Ακόμα, πιθανόν να κλέβουν, έστω και λίγο οι αντλίες των πρατηρίων, οπότε πάλι δεν μπορούμε να έχουμε ακρίβεια."
Ρε μιχαλάκη με δουλεύεις;;; οέο;;; Με 6.0 lt μέση κατανάλωση και να μου ανάβει στα 195Km;;;
Αυτή την απάντηση την περίμενα από κάποιο εξουσιοδωτημένο, όχι από άτομο που είναι καταναλωτής. Όταν αγοράζεις κάτι και το πληρώνεις, πάνω απ'όλα περιμένεις να δουλεύουν σωστά όλες του οι λειτουργίες. Και δεν έχει να κάνει με το αν κλέβουν οι βενζινάτορες, βενζίνη βάζω με το πόσο γεμίζει το ντεπόζιτο, κ το γεμίζω σχεδόν μέχρι πάνω, και αν με κλέβει ο βενζινάς ακόμα χειρότερα μιας και όταν ανάβει λαμπάκι αν έβαλα 13 λίτρα σημαίνει ότι στην ουσία πρέπει να έβαλα 12lt βενζίνη και 1lt αέρα!!!!!!
(γελάω με τις δικές μου μαλακίες, μην παρεξηγηθείς!) Θέλω να καταλήξω δηλαδή στο ότι κλέβει ακόμα πιο πολύ!!!!:p
Όσο για τα 70km που γράφει το λαμπάκι όταν ανάβει, στην ουσία είναι 50km έτσι όπως φεύγουν.
Εγώ προσωπικά συμβιβάζομαι για την ώρα με το γεγονός, και θα ζήσω εννοείται, της προσεγγιστικής λογικής, αλλά θα το κυνηγήσω μέχρι να το φτιάξουν, και αυτό θα έπρεπε να κάνουμε όλοι.
mixalakis"Ο chris έχει πρόβλημα που του ανάβει στα 130 χλμ και δεν είναι λογικό. Θα έπρεπε να είχε κατανάλωση 10.5 λίτρα που δεν γίνεται!"
Με αυτό που αναφέρεις και εγώ με τα 6.0lt κατανάλωσης (μεγάλη προσπάθεια!!) αφού ανάβει στα 195km, θα πρέπει να έχω άλλα 7lt βενζίνης, όπως τουλάχιστον γίνεται μέχρι τώρα. Εγώ σου λέω αν πάω πιο σβέλτα να έχω 7.0-7.2 μέση, οπότε μιλάμε και εδώ για 10lt τα 100km.
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι θέμα προγράμματος. Δεν νομίζω όλοι να έχουμε πρόγραμμα στο φλοτέρ. Απλά ο εγκέφαλος δεν επεξεργάζεται σωστά τα δεδομένα που παίρνει. Θα το δω και με το Σάκη και όταν έχω νέα θα σας πω...!!!!
Φιλικά πάντα!
Καλημέρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!