Re: Μεταξωτο βρακι ¶
Από: strani στις 04/01/2010 7:08 μμ.
Από: Cpt. Haddock στις 05/01/2010 10:35 πμ.
Από: Cpt. Haddock στις 05/01/2010 1:42 μμ.
Από: harrysvr στις 05/01/2010 8:03 μμ.
strani"ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΛΙΟΦΙΛ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ [ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ] ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ TRIUMPH ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΚΑΡΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ?"
Από: strani στις 06/01/2010 7:44 πμ.
harrysvr"strani"ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΛΙΟΦΙΛ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ [ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ] ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ TRIUMPH ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΚΑΡΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ?"
Οχι ρε συ, τι λες τώρα... οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες
Εχουν κλείσει τις αποθήκες απο 17/12 μέχρι 8/1, μιλάμε για μεγάλη απογραφή, εκτός αν πήγαν διακοπές με τα υπερκέρδη..."
Από: Sprinter στις 06/01/2010 6:54 μμ.
Από: Aris. στις 06/01/2010 7:48 μμ.
strani"
ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΡΕ BROTHER ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΩ SIZE ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ "
Από: strani στις 07/01/2010 5:19 μμ.
Aris."strani"
ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΡΕ BROTHER ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΩ SIZE ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ "
Οχι δεν μπορεις ...
Δεν θελεις.
Μην τα μπερδευεις ...
Τεσπα ...δοκιμασε αμα θες να πατησεις παρατεταμενα -στο πληκτρολογιο σου- το αριστερο CTRL και ενω το εχεις πατημενο , πατα και το συμβολο + (συν) το οποιο βρισκεται λογικα ή διπλα στο Backspace ή τερμα δεξια στην περιοχη με τα νουμερα 1~9.
Με αυτον τον τροπο μπορεις να μεγενθυνεις μεχρι και 8 φορες την σελιδα που εχεις μπροστα σου χωρις να επηρεαζονται η επιφανια εργασιας ή τυχον αλλα "tabs" που τρεχουν παραλληλα στον Browser σου.
CTRL + (+) , μεγενθυνεις
CTRL + (-) , μικραινεις
Μετα απο αυτο αμα συνεχισεις να "μας γραφεις ετσι" μαλλον μονος σου θα τα λες και μονος σου θα τα ακους
"
Από: strani στις 07/01/2010 5:30 μμ.
harrysvr"strani"ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΛΙΟΦΙΛ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ [ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ] ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ TRIUMPH ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΚΑΡΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ?"
Οχι ρε συ, τι λες τώρα... οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες
Εχουν κλείσει τις αποθήκες απο 17/12 μέχρι 8/1, μιλάμε για μεγάλη απογραφή, εκτός αν πήγαν διακοπές με τα υπερκέρδη..."