Μόνο μέχρι 8.600 rpm ¶
Από: Mojorisin στις 07/07/2013 2:33 πμ.
Από: Mojorisin στις 07/07/2013 2:33 πμ.
Από: ad1 στις 12/07/2013 1:19 μμ.
Mojorisin"Γεια σας ρε παιδιά!Μόλις έγινα μέλος οπότε καλώς σας βρήκα!Μου συνέβη κάτι παράξενο σήμερα,είμαι κάτοχος ενός tiger 1050 και καθώς γύριζα από Κόρινθο δικάβαλος είπα να δω την τελική του γιατί είχα πολύ καιρό!ΜΑΤΑΙΑ!!!Το στροφόμετρο δεν έδινε παραπάνω από 8.200-8.600 rpm,περίπου 202 χλμ δηλαδή!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό αλλά με έχει αγχώσει!Θα πάω για το service των 30.000 χλμ σε 1 με 2 εβδομάδες οπότε θα μάθω από τον μηχανικό,αλλά μέχρι τότε θα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα!Μήπως έχετε καμία ιδέα και μπορείτε να βοηθήσετε...ευχαριστώ προκαταβολικά!!!"
Από: Mojorisin στις 13/07/2013 8:20 μμ.
ad1"Mojorisin"Γεια σας ρε παιδιά!Μόλις έγινα μέλος οπότε καλώς σας βρήκα!Μου συνέβη κάτι παράξενο σήμερα,είμαι κάτοχος ενός tiger 1050 και καθώς γύριζα από Κόρινθο δικάβαλος είπα να δω την τελική του γιατί είχα πολύ καιρό!ΜΑΤΑΙΑ!!!Το στροφόμετρο δεν έδινε παραπάνω από 8.200-8.600 rpm,περίπου 202 χλμ δηλαδή!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό αλλά με έχει αγχώσει!Θα πάω για το service των 30.000 χλμ σε 1 με 2 εβδομάδες οπότε θα μάθω από τον μηχανικό,αλλά μέχρι τότε θα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα!Μήπως έχετε καμία ιδέα και μπορείτε να βοηθήσετε...ευχαριστώ προκαταβολικά!!!"
Εβγαλες τελικα ακρη? Αν ναι ενημερωσε μας...
Αν κ δεν ειμαι παθων απο οτι εχω διαβασει εδω "μοιαζει" με τα συμπτωματα σε βλαβη πιστονιων. Ελπιζω να εχω αδικο.
Αληθεια εχει τυχει σε κανεναν βλαβη πιστονιων ενω δεν ειναι στην εγγυηση? Εχει πληρωσει κανεις τα κερατιατικα ή τα αντικατηστουν χωρις χρεωση των ανταλλακτικων?"
Από: Mojorisin στις 02/08/2013 10:41 μμ.
ad1"Mojorisin"Γεια σας ρε παιδιά!Μόλις έγινα μέλος οπότε καλώς σας βρήκα!Μου συνέβη κάτι παράξενο σήμερα,είμαι κάτοχος ενός tiger 1050 και καθώς γύριζα από Κόρινθο δικάβαλος είπα να δω την τελική του γιατί είχα πολύ καιρό!ΜΑΤΑΙΑ!!!Το στροφόμετρο δεν έδινε παραπάνω από 8.200-8.600 rpm,περίπου 202 χλμ δηλαδή!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό αλλά με έχει αγχώσει!Θα πάω για το service των 30.000 χλμ σε 1 με 2 εβδομάδες οπότε θα μάθω από τον μηχανικό,αλλά μέχρι τότε θα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα!Μήπως έχετε καμία ιδέα και μπορείτε να βοηθήσετε...ευχαριστώ προκαταβολικά!!!"
Εβγαλες τελικα ακρη? Αν ναι ενημερωσε μας...
Αν κ δεν ειμαι παθων απο οτι εχω διαβασει εδω "μοιαζει" με τα συμπτωματα σε βλαβη πιστονιων. Ελπιζω να εχω αδικο.
Αληθεια εχει τυχει σε κανεναν βλαβη πιστονιων ενω δεν ειναι στην εγγυηση? Εχει πληρωσει κανεις τα κερατιατικα ή τα αντικατηστουν χωρις χρεωση των ανταλλακτικων?"
Από: Mojorisin στις 03/08/2013 2:52 μμ.
Aris."Πας στο μαστορα μηχανη με προβλημα και φευγεις με τη μηχανη με το προβλημα να εξακολουθει να υπαρχει , ψαχνωτας λυση στο φορουμ.
Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω ...
ΥΓ. Δεν κατακρινω εσενα..."
Από: Mojorisin στις 03/08/2013 3 μμ.
patapios"Ο μαστορας δεν το οδηγησε να δει ο ιδιος το προβλημα "
Από: billis 1050 στις 03/08/2013 3:53 μμ.
Από: Mojorisin στις 03/08/2013 7:26 μμ.
billis 1050"Καταρχήν φιλε καλησπέρα...Λες οτι το μηχανακι παει μεχρι 8κ και εκει κολλαει...Οταν κολλαει είναι σαν κοφτης σαν να μπουκωνει σαν να μένει απο δυναμη?Μου φαινεται περιεργο γιατι λογικα το διαγνωστικο θα έδειχνε κάτι...Λες οτι σηκωνεται με πρωτη..Το μηχανακι στα καλα του σηκωνεται ΑΝΕΤΑ με 2ερα και 5-6.000...Εγω τι θα εκανα στην θεση σου..Ξανα την ρεμους για να δεις αν στρωσαν όλα..Αν δουλευει καλα με την ρεμους δεν ειναι ο καταλητης ο οποιος ειναι πριν το τελικο...Ρωτα να μας πεις πιο προγραμμα φορας...Πιστεύω οτι κατι παιζει με την εξατμιση που έβαλες....Τις άλλες σχέσεις 1-2-3-4-5 τις ανοιγει κοφτη?"
Από: nfot στις 04/08/2013 10:47 μμ.
Tigris3"Μήπως (λέω μήπως) έχει πειραχτεί η μέγιστη τελική και ανεβάζει μόνο μέχρι τα 202; Δηλαδή για κάποιο λόγο να έχει σεταρίστει ο κόφτης χιλιομέτρων εκεί."
Από: billis 1050 στις 04/08/2013 11:10 μμ.
Mojorisin"billis 1050"Καταρχήν φιλε καλησπέρα...Λες οτι το μηχανακι παει μεχρι 8κ και εκει κολλαει...Οταν κολλαει είναι σαν κοφτης σαν να μπουκωνει σαν να μένει απο δυναμη?Μου φαινεται περιεργο γιατι λογικα το διαγνωστικο θα έδειχνε κάτι...Λες οτι σηκωνεται με πρωτη..Το μηχανακι στα καλα του σηκωνεται ΑΝΕΤΑ με 2ερα και 5-6.000...Εγω τι θα εκανα στην θεση σου..Ξανα την ρεμους για να δεις αν στρωσαν όλα..Αν δουλευει καλα με την ρεμους δεν ειναι ο καταλητης ο οποιος ειναι πριν το τελικο...Ρωτα να μας πεις πιο προγραμμα φορας...Πιστεύω οτι κατι παιζει με την εξατμιση που έβαλες....Τις άλλες σχέσεις 1-2-3-4-5 τις ανοιγει κοφτη?"
Ναι φίλε μου όλες οι υπόλοιπες ανοίγουν μέχρι κόφτη,μόλις μπει έκτη σταματάει σαν κόφτης στις 8 rpm δεν κρεμάει ούτε ρετάρει,απλά σταματάει!Το πρόγραμμα είναι για την κλειστή εξάτμιση,το είδα και έλεγε για 95 οκτάνια και μου είπε ότι αυτό είναι το σωστό!Έκανε και check στον εγκέφαλο και έλεγε ότι είναι όλα καλά,δεν έβγαζε κάποιο σφάλμα!Όσο για εξάτμιση θα το είχα κάνει όμως την έχω δώσει πολύ καιρό και είμαι στο ψάξιμο μήπως βρω από κάποιον να την σκατζάρω να δω τι γίνετε! Μέχρι τότε μάλλον θα ξαναμιλήσω με τον μηχανικό και αν δεν βγάλει άκρη θα πάω και σε άλλον,αν προλάβω βέβαια.Ωστόσο σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου,να'σαι καλά!"
Από: Aris. στις 04/08/2013 11:32 μμ.
Mojorisin"
Μην βιάζεσαι να απαντήσεις ρε φιλαράκι,"