Re: Νέο πρόγραμμα TIGER 1050 ¶
Από: tharis στις 08/09/2011 11:07 μμ.
ak tak"...μου ειπαν με 350 ευρω το ανεβαζεις και παραπανω αλογακια , αλλα?????? 350 ειναι.ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ "
και πως το κανουν ??
Από: Cpt. Haddock στις 08/09/2011 11:44 μμ.
ak tak"Γεια και παλι παλικαρια, η κουφ.....ς απο τιγρακι μας το καναν γατακι, μας το γονατισαν τελιως, τι 91 τι 95 RON και τα δυο αστα να πανε ειναι.Αν βρει κανενας καμια λυση ας πει, για κανενα προγγραμα, και να ισχυει η εγγυηση αν τυχον και στραβωση κατι.μου ειπαν με 350 ευρω το ανεβαζεις και παραπανω αλογακια , αλλα?????? 350 ειναι.ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ "
Από: Cpt. Haddock στις 09/09/2011 12:20 πμ.
haris"30.000km το χρονο δεν ειναι και ο μεσος ορος .."
Από: guraki στις 09/09/2011 2:15 μμ.
ak tak"Γεια και παλι παλικαρια, η κουφ.....ς απο τιγρακι μας το καναν γατακι, μας το γονατισαν τελιως, τι 91 τι 95 RON και τα δυο αστα να πανε ειναι.Αν βρει κανενας καμια λυση ας πει, για κανενα προγγραμα, και να ισχυει η εγγυηση αν τυχον και στραβωση κατι.μου ειπαν με 350 ευρω το ανεβαζεις και παραπανω αλογακια , αλλα?????? 350 ειναι.ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ "
Από: guraki στις 09/09/2011 2:40 μμ.
Από: Native στις 09/09/2011 3:06 μμ.
Από: Sprinter στις 09/09/2011 3:13 μμ.
guraki"Στο πρωτο σκελος εχεις δικιο...αυτα που λες εννοω..Ως προς το δευτερο σκελος η Τ τα στελνει αναβαθμισμενα Η οχι με τους ιδιους κωδικους καταργωντας τα προηγουμενα.Δηλαδη το 20553 που εστειλς προχτες πακετο με τα υπολοιπα ειναι διαφορετικο απο το προηγουμενο 20553.Αυτο μου εξηγησαν στο συνεργειο...Φυσικα παιζει και η εκδοχη να ειναι το ιδιο χωρις αλλαγες.Παντως το 90αρι που εβαλα προχτες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειχα δοκιμασει προ τριμηνου!"
Από: Sprinter στις 09/09/2011 3:16 μμ.
Native"Παντως τουλάχιστον για τον 1050 τιγρη, τα προγράμματα απο το 2007 που παρουσιαστήκε μέχρι και σήμερα, είναι ακριβώς τα ίδια. Απλα τους αλλαζουν κωδικούς και βάπτισμα. Το μόνο που άλλαξε, ειναι τα καινουργια 91RON προγράμματα, τα οποία πήραν το αβανς απο τα προγράμματα που παλαιότερα ηταν για Βραζιλια.
Αυτα έχει δείξει μέχρι τώρα η ιστορια..."
Από: Native στις 09/09/2011 3:22 μμ.
Sprinter"
Πρόγραμμα δεν είναι μόνο οι χάρτες και δεν είναι μόνο αυτά που βλέπεις στο tuneecu ή όπου. "
Sprinter"
Μάνι-μάνι γενικώς στον 1050 έχει αλλάξει τουλάχιστον 3 διαφορετικές ECU (hardware αναβαθμίσεις) , εξ' ού και τα διάφορα από VIN τάδε μέχρι τάδε και από VIN δείνα μέχρι δείνα."
Από: guraki στις 09/09/2011 3:23 μμ.
Sprinter"guraki"Στο πρωτο σκελος εχεις δικιο...αυτα που λες εννοω..Ως προς το δευτερο σκελος η Τ τα στελνει αναβαθμισμενα Η οχι με τους ιδιους κωδικους καταργωντας τα προηγουμενα.Δηλαδη το 20553 που εστειλς προχτες πακετο με τα υπολοιπα ειναι διαφορετικο απο το προηγουμενο 20553.Αυτο μου εξηγησαν στο συνεργειο...Φυσικα παιζει και η εκδοχη να ειναι το ιδιο χωρις αλλαγες.Παντως το 90αρι που εβαλα προχτες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειχα δοκιμασει προ τριμηνου!"
Δε παίζει αυτό, ποτέ δεν έχει γίνει, δεν έχει έννοια να γίνει και θεωρώ πάρα πολύ απίθανο να έχει γίνει γιατί καιδεν υπάρχει λόγος να γίνει και δημιουργεί και προβλήματα.. Δε μπορείς να αντικαταστήσεις ενα firmware με ένα άλλο με το ίδιο όνομα γιατί θα γίνει μπάχαλο. Τι έχω τώρα, το παλιό ή το καινούργιο???? Εγινα κατανοητός? Εδώ μια παπαριά άλλαζε που αφορούσε άλλες λειτουργίες και όχι τους χάρτες και εβγαζε καινούργιο νούμερο."
Από: guraki στις 09/09/2011 3:35 μμ.
Από: Sprinter στις 09/09/2011 3:42 μμ.
Sprinter"guraki"Στο πρωτο σκελος εχεις δικιο...αυτα που λες εννοω..Ως προς το δευτερο σκελος η Τ τα στελνει αναβαθμισμενα Η οχι με τους ιδιους κωδικους καταργωντας τα προηγουμενα.Δηλαδη το 20553 που εστειλς προχτες πακετο με τα υπολοιπα ειναι διαφορετικο απο το προηγουμενο 20553.Αυτο μου εξηγησαν στο συνεργειο...Φυσικα παιζει και η εκδοχη να ειναι το ιδιο χωρις αλλαγες.Παντως το 90αρι που εβαλα προχτες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειχα δοκιμασει προ τριμηνου!"
Δε παίζει αυτό, ποτέ δεν έχει γίνει, δεν έχει έννοια να γίνει και θεωρώ πάρα πολύ απίθανο να έχει γίνει γιατί καιδεν υπάρχει λόγος να γίνει και δημιουργεί και προβλήματα.. Δε μπορείς να αντικαταστήσεις ενα firmware με ένα άλλο με το ίδιο όνομα γιατί θα γίνει μπάχαλο. Τι έχω τώρα, το παλιό ή το καινούργιο???? Εγινα κατανοητός? Εδώ μια παπαριά άλλαζε που αφορούσε άλλες λειτουργίες και όχι τους χάρτες και εβγαζε καινούργιο νούμερο."