VINIS, να σου προτείνω μια λύση:
Κάθετί που σου χαλάει, μην το αντικαθιστάς με μαμά ανταλλακτικό, αλλά με after market made in Japan!
Μπας και καταφέρεις να κοιμηθείς ήσυχος για μερικά βράδια παραπάνω
Πολλοί από εμάς ζούμε με τον φόβο!
Έχω γράψει 43.000 χλμ μέσα σε 2,5 χρόνια. Θέμα με πιστόνια δεν έχω ακόμα, αν και εδώ κι αρκετούς μήνες κάποιες φορές "ακούω" κάπως τον κινητήρα όταν το βάζω μπροστά. Ίσως να είναι και ιδέα μου.
Θέλω να κάνω ταξίδια το καλοκαίρι και το μυαλό μου είναι στο αν θα με πάει στον προορισμό μου ή θα με αφήσει κάπου στη μέση, για τον οποιοδήποτε λόγο. Είτε από πιστόνια είτε από ανορθωτή είτε από πηνία είτε...είτε...!
Μηχανάκι για τουρισμό, το οποίο δεν κάνει να γράφει πολλά χιλιόμετρα!!! Δεν κάνει να ανεβάζει θερμοκρασίες!!! Δεν κάνει να το κυκλοφορείς με πολύ βροχή!!! Δεν κάνει....Δεν κάνει...
Βρε δεν γαμιέται!
Το αγαπημένο μου τριμπούρδελο!
Περίμενα πως και πως το καλοκαίρι και τώρα που έσκασε μύτη, το μηχανάκι μου έχει μείνει 1-2 φορές! Πάρε ελατήριο επαναφοράς λεβιε ταχυτήτων, πάρε πηνία. Ποιος ξέρει τι άλλο θα ζητήσει; Τώρα που πιάσανε οι ζέστες και το μηχανάκι είναι φτιαγμένο για κλίμα αγγλίας μόνο! Και η βενζίνη μας είναι κάτουρο! Τα λάδια που πουλάνε στη χώρα μας κάνουν μόνο για ποδήλατα
και άλλα πολλά!
Τί να λέμε τώρα, είναι και κάγκουρας ο Έλληνας αναβάτης και αυτά τα μηχανάκια είναι φτιαγμένα για βρετανόφλωρους!
Το έχω αγαπήσει αυτό το μηχανάκι, αλλά αν είναι να τσουλάς και να λες:
-"μην το πάω πολύ ώρα πάνω από 8.000 στροφές, για να μη μου βγάλει κανένα πρόβλημα"
-"μην το κυκλοφορώ στην πόλη, θα ανεβάσει θερμοκρασία και θα μου βγάλει κανένα πρόβλημα"
-"μην κάνω πολλά χλμ μέσα σε μια μέρα, γιατί ζορίζεται, αρχίζει να κουνάει και θα μου βγάλει κανένα πρόβλημα"
-"μην..."
-"μην..."
-"μην..."
Τί να το κάνεις!