Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ TIGER 1050
¶
Από: TASOS στις 17/03/2008 9:44 πμ.
Φίλε DIMITRI,έχω μερικές απορίες, κατ' αρχήν έκανες SERVICE στα 5000 χλμ. και όχι στα 6.000 χλμ? Σε ρωτώ γιατί εγώ το πήγα στην Πεύκη στα 1000ΚΜ για λάδια και έπειτα [color=#FF0000]από[/color] 5000 δηλαδή στα 6.000ΧΛΜ. Γιά SERVICE μετά μου είπαν 12.000ΚΜ, και έδωσα 85 ευρώ και 120 ευρώ αντίστοιχα. Όντως τακάκια πίσω άλλαξα σχεδόν στα 5000 ΚΜ στην Μιχ/λου εάν θυμάμαι καλά γύρω στα 50 ευρώ με επιφύλαξη, αλλά πάντως μου είχαν φανεί πάρα πολλά, γι' αυτό και στα 9.000 ΚΛΜ άλλαξα μπροστά (ΕΒC) και πίσω(NISSIN) στό BRAKE SHOP στην Καλλιρόης,135 ευρώ σύνολο. Πολύ καλύτεργη αίσθηση μπροστά, αλλά κάνει ένα μικρό θόρυβο σαν σύρσιμο, για διάρκεια ζωής εδώ είμαστε θα δούμε. Λές λοιπόν οτί έδωσες 400 ευρώ στα 5000ΚΜ????? Καλά ήθελες και μπροστά φρένα????? Μήπως σε κλέβει ο τύπος έχουμε ξαναπεί εδώ για το συγκεκριμένο μηχανικό και συνεργείο, και καλό θα ήταν να έκανες μιά σοβαρή (γραπτή κατά τη γνώμη μου) αναφορά στην Πεύκη για το θέμα , προσκομίζονταςκαι τα τιμολόγια που σου έδωσαν, έτσι βρε παιδί μου, τουλάχιστον για να σε προσέξουν λιγάκι."εάν καταλαβαίνεις τι εννοώ". Τώρα όντως για το δεύτερο SERVICE τόσο μου είχαν πεί κι εμένα, αλλά δεν σου κάνει εντύπωση οτί τώρα για τα ίδια χλμ δεν χρειάστηκες φρένα μπροστά???? . Πάντως σε παλιό μου ΗΟΝDA είχα δώσει το 1999 45.000ΔΡΧ(135ΕΥΡΩ) γιά SERVICE σε εξουσιοδοτημένο (εγγύηση και καλά) και έτσι μου φαίνονται ψιλονορμάλ. Τώρα για τα ηλεκτρικά τί να πώ μάλλον δεν σου έχει πάει και πολύ καλά, κουράγιο...μπορεί να συμβεί σε όλους και σε οποιαδήποτε εταιρία.