Re: ΣΒΗΣΙΜΟ ¶
Από: mixalakis στις 25/08/2010 11:27 πμ.
kobogia"
Το δεύτερο συνεργείο είναι ο Καλαμοβρακας στον Πειραιά ο οποίος μου είπε ότι η βενζίνη των 95 Οκτανίων είναι χάλια εδώ στην Ελλάδα και το έχει πει αυτό η Triumph και μου πρότεινε να βάζω την 100… Όπως και έκανα και πάλι τα ίδια… και αναρωτιέμαι γιατί δεν το έχουν αυτό το πρόβλημα τα άλλα μοντέλα της Triumph αφού όλα είναι φτιαγμένα με τα πρότυπα της βενζίνας της Αγγλίας…?
Ελπίζω να σε ικανοποίησα φίλε Sprinter και να μην σε κούρασα με την γκρίνια μου…!"
Φταίω εγώ τώρα να σχολιάσω;
Δεν κρατιέμαι λέμε!!
Τέλος πάντων. Φίλε μου, καταρχήν θα πρέπει και εσύ, ως καινούργιος στο φόρουμ, να μάθεις το στυλ του sprinter και να μην τον παρεξηγείς. Έτσι γράφει, αλλά να ξέρεις ότι θα σε βοηθήσει.
Επί της ουσίας. Για τον Καλαμοβρακά, έχω να πω απλά ότι είναι ανεκδιήγητος και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς ξανά.
Για τον Ευθυμίου είχα ακούσει καλά λόγια από κάποια παιδιά και μου κάνει εντύπωση αυτό που σου είπε. Επειδή το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και πάνω από 3 χρόνια και φυσικά το πρώτο πράγμα που κοιτάει κάθε μηχανικός είναι οι πεταλούδες, η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι θα σου το ρύθμιζε στο σέρβις, απλά δεν ήθελε να μπλέξει με αυτό το πράγμα νωρίτερα και ίσως να μην ήθελε να σε πανικοβάλει.
Πήγαινε στον Σάκη να τελειώνεις!