Re: Συναγερμοί και θέμα datatool πάλι ¶
Από: Genesis στις 04/10/2014 8:45 μμ.
Από: myronis στις 13/03/2015 4:08 πμ.
Από: bananas1990 στις 13/03/2015 1:22 μμ.
myronis"Καλησπερα,
Εγω ειχα τοv DATATOOL S3 o οποιος μετα απο 30 sec εμπαινε μονος του μολις εκλεινες τον κεντρικο διακοπτη της μηχανης δηλαδη παντου για βενζινη τσιγαρα κτλ εφτυσα αιμα δυο μερες!!! πηγα στην triumph στον πιερακο που εχω αγορασει και την μηχανη και δυσκολευτηκαν να βρουνε λυση ...
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ πηγα διπλα που ειναι ενας εξυπηρετικος ανθρωπος με συναγερμους και τον αλλαξα και ησυχασα....
ΟΠΟΙΟΣ φιλος ενδιαφερεται του τον χαριζω τον DATATOOL S3"
Από: billy the kid στις 13/03/2015 4:05 μμ.
myronis"Καλησπερα,
Εγω ειχα τοv DATATOOL S3 o οποιος μετα απο 30 sec εμπαινε μονος του μολις εκλεινες τον κεντρικο διακοπτη της μηχανης δηλαδη παντου για βενζινη τσιγαρα κτλ εφτυσα αιμα δυο μερες!!! πηγα στην triumph στον πιερακο που εχω αγορασει και την μηχανη και δυσκολευτηκαν να βρουνε λυση ...
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ πηγα διπλα που ειναι ενας εξυπηρετικος ανθρωπος με συναγερμους και τον αλλαξα και ησυχασα....
ΟΠΟΙΟΣ φιλος ενδιαφερεται του τον χαριζω τον DATATOOL S3"
Από: billy the kid στις 13/03/2015 4:08 μμ.
Από: brother στις 13/03/2015 7:20 μμ.
billy the kid"ο Datatool ρυθμίζεται σε εξουσιοδοτημένο ή επίσημο service Triumph. Είχα κι εγώ παλιότερα (πριν τον βγάλω) πρόβλημα με την ευαισθησία και πήγα να μου τον ρυθμίσουν, έκτοτε το πρόβλημα σταμάτησε."
Από: billy the kid στις 13/03/2015 11:01 μμ.
brother"billy the kid"ο Datatool ρυθμίζεται σε εξουσιοδοτημένο ή επίσημο service Triumph. Είχα κι εγώ παλιότερα (πριν τον βγάλω) πρόβλημα με την ευαισθησία και πήγα να μου τον ρυθμίσουν, έκτοτε το πρόβλημα σταμάτησε."
Γνωρίζει κανένας τις ρυθμίσεις του datatool για ευαισθησία κίνησης και τα σχετικά για να το κάνω μόνος μου?"
Από: brother στις 14/03/2015 12:05 μμ.
Genesis"Αγγλικα ξερεις? Αν ναι στειλε μου το μαιλ σου να στο στειλω!"