Re: Πιθανη διαρροή λαδιού σε Tiger 800 ¶
Από: θεμης στις 19/04/2012 12:35 πμ.
μακριααααααααααα.............
απλα τους κυνηγαμε κ μας τα φτιαχνουνε θελουνε δεν θελουνε...τα ζεστα λεφτακια μας τους ακουμπαμε.....
Από: θεμης στις 19/04/2012 12:35 πμ.
Από: epistimon στις 19/04/2012 4:15 πμ.
Από: Cpt. Haddock στις 19/04/2012 8:31 πμ.
memis"PTiger800"Έστω και χωρίς ταξίδι, σου ξαναπαρουσίασε πρόβλημα;"
Από Αύριο που το ξαναβγάζω σε κυκλοφορία θα σου πω, γιατι εδω και 10 μέρες έχουμε κάθε μερα βροχές στην περιοχή μου..."
Από: Cpt. Haddock στις 19/04/2012 8:33 πμ.
Ichig"memis"
Σχετικά με το post του φίλου Ichigo, πιστεύω οτι είναι λίγο υπερβολικός..!!! Αν για μια σίσφιξη βιδών κρίνεται ολόκληρη κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσυκλετών, τότε τι να πούμε για άλλες με πραγματικά προβλήματα...!!!
Προσωπικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ όυτε μια στιγμή από την αγορά της και ας χρειαστεί και 5 σφιξίματα παραπάνω... Ο Τίγρης δεν παίζεται...!!! "
Ναι να ταν μόνο αυτά τα failures στην ιστορία της Triumph τα τελευταία χρόνια!! Εγώ βλέπω ότι τα μηχανάκια της κοστίζουν σεβαστά ποσά και θα περίμενα και μια άλλη ποιότητα κατασκευής! Αν έσκαγα τα 11000 + τα έξτρα που απαιτεί για την Tiger series και ξεκινούσε μαραθώνιος στα συνεργεία για αλλαγές χαρτογραφίσεων, λάθος ρυθμίσεις πεταλούδων, κλασμένες μπαταρίες ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΧΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ TA REGULAR SERVICE PROCEDURES κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, στο τέλος θα αισθανόμουν το λιγότερο μ@κ@κ@ς!!
Κι εμένα μ αρέσει πολύ το 800αρι και θα ήθελα να το έχω αλλά ποιο ψηλά απ όλα βάζω την ψυχική μου ηρεμία! "
Από: petros1479 στις 19/04/2012 11:20 πμ.
Ichig"Τραβα καμια βόλτα με το στέισον βαγκον που έχεις ρε φίλε κι ασε μας εμας να παιδευομαστε (βασικα αυτοι με τα 800αρια παιδεύονται )[/quote:3sw20x20]memis"
Σχετικά με το post του φίλου Ichigo, πιστεύω οτι είναι λίγο υπερβολικός..!!! Αν για μια σίσφιξη βιδών κρίνεται ολόκληρη κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσυκλετών, τότε τι να πούμε για άλλες με πραγματικά προβλήματα...!!!
Προσωπικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ όυτε μια στιγμή από την αγορά της και ας χρειαστεί και 5 σφιξίματα παραπάνω... Ο Τίγρης δεν παίζεται...!!! "
Ναι να ταν μόνο αυτά τα failures στην ιστορία της Triumph τα τελευταία χρόνια!! Εγώ βλέπω ότι τα μηχανάκια της κοστίζουν σεβαστά ποσά και θα περίμενα και μια άλλη ποιότητα κατασκευής! Αν έσκαγα τα 11000 + τα έξτρα που απαιτεί για την Tiger series και ξεκινούσε μαραθώνιος στα συνεργεία για αλλαγές χαρτογραφίσεων, λάθος ρυθμίσεις πεταλούδων, κλασμένες μπαταρίες ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΧΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ TA REGULAR SERVICE PROCEDURES κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, στο τέλος θα αισθανόμουν το λιγότερο μ@κ@κ@ς!!
Κι εμένα μ αρέσει πολύ το 800αρι και θα ήθελα να το έχω αλλά ποιο ψηλά απ όλα βάζω την ψυχική μου ηρεμία! "
Από: Ichigo στις 19/04/2012 1:50 μμ.
Ichig"memis"
Από: Native στις 19/04/2012 4:05 μμ.
Από: memis στις 19/04/2012 4:43 μμ.
PTiger800"Έστω και χωρίς ταξίδι, σου ξαναπαρουσίασε πρόβλημα;."
epistimon"γιατι δεν δοκιμαζεις να σφυξεις μονος σου τις βιδες?δεν ειναι τοσο δυσκολο ουτε χρειαζεται να εισαι μαστορας.απλα ενα σφυξιμο ειναι."
Cpt. Haddock"Δηλαδή με βροχές δεν κανει να κυκλοφορούν τα μηχανάκια."
Native"Edit: Δεν είμαι σίγουρος αν έχει φλάτζες ο κινητήρας(και δεν μιλάω για καύσης και βάσης), πολλά καινουργια μοτέρ στα καπάκια τους έχουν μόνο κόλλα."
Από: epistimon στις 19/04/2012 11:32 μμ.
Από: johnygalan στις 21/04/2012 1:39 μμ.
Ichig"
Από: green-675 στις 21/04/2012 2:37 μμ.
johnygalan"Ichig"
Μην το παίρνεις τότε βρε φίλε... κράτα το Bandit και την ηρεμία σου!"
Από: Ichigo στις 22/04/2012 1:12 πμ.
johnygalan"Ichig"
Μην το παίρνεις τότε βρε φίλε... κράτα το Bandit και την ηρεμία σου!"
Από: john doufexis στις 23/04/2012 12:32 μμ.
petros1479"
Τι να κανουμε ρε παιδια πηραμε και εμεις μια παλιομηχανη για να παιδευομαστε! Βασικα δεν το ψαξαμε ουτε τεστ ραιντ καναμε, ουτε ρωτησαμε κανεναν, ουτε τιποτα, ειδαμε μια μηχανη ανεβηκαμε απανου και εφυγαμε μαλιστα στη αρχη νομιζα οτι ειναι παπια και τσι πεταγα καρφωτες τσι ταχυτητες, ουτε και εχουμε ξανακαβαλησει ποτε μηχανη στη ζωη μας! με κατι γιαμαχα μειτ τι βγαζαμε και με κατι μπι εμ εξ!!!!!! οποτε το πηρα αλλα ουλα και ουλα παρα που το πηρα τωρα εχω παραπονα και βγαζουν και οι φλατζες ενα υγρο, και τα μπατζακια μου εχουν πιασει φωτια, και κατι για κατι χαρτες επρεπε να του αλλαξω, και απ ντειτ να του κανω και τα σταντ πεφτανε στο δρομο, και αργο σαν τρικυκλο ειναι, και ιδιο με μπεεεεε μβε ειναι και τιγρης δεν ειναι γιατι αν ηταν θα επρεπε να ειναι 1050 και εγω να μη φοραω κρανος και να αναβω και τσιγαρο και γενικα απο οτι σκεφτομαι θα το πεταξω και θα παρω ποδηλατο παλι... "