Re: Τελικά αξίζει το μηχανάκι? ¶
Από: nfeel στις 13/10/2014 11:25 μμ.
Το θέμα αυτό με το πλαίσιο,παραδόξως,παίζει πιο πολύ στην Ελλάδα,σε άλλα fora πχ γενικού μοτοσυκλετισμού είδα το έγραφαν πρόσφατα.Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκε αυτή η φήμη..ούτε τα περιστατικά είναι τόσα που να δικαιολογούν ένα τέτοιο συσχετισμό.
Εγώ δύο περιπτώσεις έχω δει με στραβωμένο πλαίσιο,η μια παλιότερη από το forum μας εδώ και η άλλη στο altrider ( βεβαιωμένες περιπτώσεις εννοώ με φωτογραφίες κλπ).Από αυτό μέχρι το "προβληματικό" πλαίσιο του 800,που θέλει αλλαγή..υπάρχει χαοτική διαφορά.
Στο τέλος τέλος κανείς δεν σου εγγυάται σε μια πτώση,καμία εταιρία,πως το πλαίσιο οπουδήποτε μηχανακίου θα μείνει ανεπηρέαστο.Αναλόγως τις παραμέτρους της πτώσης,μπορούν να συμβούν όλα.Ποιά διάνοια σκέφτηκε ότι φταίνε οι βίδες γι'αυτό?
Τέλοσπαντων,βλέπω ότι ορισμένοι άνθρωποι,είχαν δεν είχαν πρόβλημα,είχαν δεν είχαν tiger800 διυλίζουν τον κώνωπα.
To είδα αυτό σε άλλα forum ελληνικά και με αφορμή αυτό το θέμα το καταθέτω.
Αυτό που λένε στο χωριό μου "peace of mind" είναι πολύ σημαντικό.Άν δηλαδή με απασχολούσε τόσο πολύ ένα θέμα και έκανα σενάρια,αν έτσι αν αλλιώς,θα προχωρούσα πάρα κάτω κ θα έβλεπα για άλλο μηχανάκι..
Αγόρασα πρόσφατα tiger 800,απόλυτα συμβιβασμένος ότι μπορεί να βγάλει μίζα.Μπροστά σε αυτά που παρέχει όμως και κοιτώντας κ τον ανταγωνισμό(τι προβλήματα μπορεί να βγάλει ο ανταγωνισμός κλπ)η μίζα είναι μία ταλαιπωρία μικρή.