Re: χαλασμένο αισθητήριο βενζίνης
¶
Από: PTiger800 στις 11/08/2017 12:24 μμ.
Κάποιες παρατηρήσεις, όσον αφορά το δείκτη στάθμης καυσίμου. Άλλες σχετικές και άλλες άσχετες...
Τα πρώτα μοντέλα του 800 (πριν τα XRX, XCX κ.λπ.) είχαν δείκτη στάθμης με 12 μπάρες ενώ τα τρέχοντα έχουν 10.
Υποθέτω ότι το έκαναν για να "μαζέψουν" την ανακρίβεια της ένδειξης που έδιναν τα πρώτα μοντέλα.
Στο τρέχον μοντέλο, υπάρχει μία αστάθεια (στο δικό μου μηχανάκι τουλάχιστον) όσον αφορά την πρώτη μπάρα. Μπορεί να φύγω τίγκα από το βενζινάδικο, και να μου δείχνει ότι λείπει η πρώτη μπάρα, να εμφανιστεί μετά από λίγο κ.ο.κ.. Νομίζω ότι έχει να κάνει και με το αν το γεμίζω όρθιο ή στο πλαϊνό stand.
Κατά την προσωπική μου γνώμη είναι λίγο σπαστικό, αλλά μέχρι εκεί. Δλδ, εγώ έχω συνηθίσει να παρακολουθώ το χιλιομετρητή. Ξέρω ότι μέσα στην πόλη, μετά τα 200 χλμ, περιμένω λαμπάκι. Πόσο βαστάει η βενζίνη από το λαμπάκι και μετά δεν ξέρω, και ούτε θέλω να μάθω. Συνήθως όμως, χρειάζομαι συμπλήρωση γύρω στα 14lt, που σημαίνει ότι μέσα έχουν μείνει 4-5 (περίπου 70χλμ, όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω). Θα αρχίσω να ανησυχώ όταν όλα αυτά δεν κουμπώνουν. Π.χ. αν ανάψει λαμπάκι και πάρει 10lt μέχρι το γέμισμα (αυτό έκανε το παλιό μου μηχανάκι) πάει να πει ότι έχει πρόβλημα ο αισθητήρας). Ομοίως αν είχα κάνει 230 χλμ (στην πόλη) και δεν πλησίαζα τις δύο μπάρες. Κατά τα άλλα αν η κατάσταση είναι όπως τώρα δεν θα πήγαινα να αλλάξω αισθητήρα.
...metal under tension, begging you to touch and go...