Ουτε λεπτο χαμενο........
Ο Γκανιαν ειναι αλλου..... τοπος στα νιατα..... πηρε μια βολτα το μηχανακι μου για ενα εικοσαλεπτο και μου βαλε τα γυαλια.... μεχρι τοτε επαιζα στο 40 και με προβληματισε ιδιαιτερα..... αναρωτηθηκα σοβαρα αν κουλαθηκα....
Επισης τον ευχαριστω ιδιαιτερα γιατι αν δεν ηταν αυτος ακομα με το 40 θα παλευα.... ειχα καιρο να μπω Σερρες και σε συνδιασμο με το νεο μηχανακι ειχα χασει τα αυγα με τα πασχαλια.... ενα 20λεπτο πισω του ομως ηταν αρκετο να βρω τον εαυτο μου.... Κριμα ομως γιατι ηταν το προτελευταιο που καναμε. Θα ξαναπαμε συντομα.
Πρεπει να σκεφτει πολυ σοβαρα το τι θελει απο το μηχανακι του.... το sstreetaki του αυτη τι στιγμη ειναι στα ορια του ετσι μαμα. η αλλαζει η του ριχνει χρηματα..... θελει σκεψη.
Οσο για τον SInger τι να πω.... χαλαρα απο το 2 γυρο του Σαββατου πετυχε τον σκοπο του και ετσι με χαλαρο το υπολοιπο ΣΚ πιστευω το χαρηκε περισσοτερο. εγραψε και εναν καλο χρονο στο τελευταιο εικοσαλεπτο που αφησε πολλες υποσχεσεις για το μελλον.....
Thimios"Νομίζω ότι πριν κάνεις επενδύσεις και αλλαγές στο street πρέπει να δεις την περίπτωση για κανένα ss.
Σε θέλουν τα clipons
Εγώ δεν είπα τίποτα Στέφανε.
Ο Γκανιάν"
καλα αν δεν βελτιωνομουν θα βλεπα ακομα εφιαλτες...... τον Γκανιαν με το μηχανακι μου......
haris"ο Θυμιος Δευτερα πρωι γυρισε κατευθειαν με το κουστουμακι του Στεφανου στο γραφειο !!
"
κοτλε με σκισιμο στη μεση
οσο για τις φωτο περιμενω τον Πετρο και τον Θυμιο σαν επισημοι προπονητες μου να μου κανουν παρατηρησεις για το σωμα.....