Μόλις επέστρεψα από το Ride Day των CSS στα Μέγαρα. Το πρώτο session το έκανα μόνος μου*. Ήμουν το κίτρινο γκρουπ (=μαθητές από CSS). Στο λευκό (=εξωσχολικοί

) ήταν 2 παιδιά. Αργότερα ήρθαν και μερικοί άλλοι, στο ίδιο γκρουπ με εμένα ένα daytona μαύρο/γκρι (χαιρέτησα μήπως πιάσω κουβέντα, αλλά

, μάλλον δεν ήταν δικός μας-το καλό που του θέλω

) μία κοπέλα με ένα BMW GS και στο λευκό 3-4 ακόμη. Ησυχία τάξη και ασφάλεια δηλαδή.
Έκανα 3 session (25 με 30 λεπτά πρέπει να ήταν το καθ'ένα αφού τα χρονόμετρα τα είχαν πολύ χαλαρά), πλήρωσα 50 ευρώ
με απόδειξη από ταμειακή. Έχουν 18 ευρώ το session αλλά τα 3=50 τα 4=65 ευρώ, έγραφε στο χαρτί και για 5 και για 6 session αλλά δεν το συγκράτησα, πρέπει να ήταν 70κάτι και 80κάτι αντίστοιχα.

θα το ξέχναγα: μου είπε η κοπέλα στην "υποδοχή" ότι για ομαδική συμμετοχή 10+ ατόμων από συλλόγους κάνουν 10% έκπτωση στα δίδακτρα των CSS. Για να οργανωθούμε καλύτερα για το επόμενο...
*προς το τέλος ήρθε να μου κάνει παρέα κι ένας αλεξιπτωτιστής, έπεσε κάπου προς Κ6 αν κατάλαβα καλά, βλέπω κι εγώ κόκκινη σημαία πλησιάζοντας στην Κ8, λέω τι έγινε ρε παιδιά, μόνος μου δεν είμαι?
Ποτέ μη λες ποτέ και ποτέ μη λες πάντα..