Tpap"Sprinter"Για τα υπόλοιπα τρεχα-γύρευε πως ξυπνησε καθένας, μόνο να παρακαλέσω τον μόντ να επιλειφθεί ΜΟΝΟ του υπο-θέματος των τσαμπουκάδων και των απειλών που βρωμίζουν το φόρουμ."
Είναι προφανές ότι είσαι γνωστή κ σεσημασμένη ''περίπτωση'' όπου ανήκεις σε γνωστή φυλή που φύεται χρόνια σε Ελληνικά φόραμς...εκείνη την φυλή που επιτείθεται αδιακρίτως, μιλά απαξιωτικά -κ' πιθανόν προσβλητικά- και η μεγαλλίτερη βλακεία είναι, ότι το κάνετε αδιακρίτως κ σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. Μέγα λάθος.
Έπειτα σε συναντήσεις είστε τα πιό ευχάριστα άτομα των ευχαρίστων (ή δεν βγάζετε μιλιά), κάνετα πλακα, κάνετε την κότα κλπ...
Χρόνια τώρα, γνωστά πράμματα...
Στο διαταύτα, δεν απέιλησα (δεν απειλώ γενικά), κάθώς επίσης δεν τσαμπουκαλέυομαι ποτέ κ με κανέναν. Σου έκανα απλά μιά σύσταση. Μάλλον δύο. Τις οποίες εχω κ την ευγενή καλοσύνη να στις ξανακάνω:
1. μην ξανασχοληθείς με γραπτά μου, εφ'όσον σε χαλάνε
2. δείξε τουλάχιστον τον σεβασμό κ την κοσμιότητα που σου δείχνω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, είμαι σίγουρος ότι με την παραπάνω επεξήγηση πλέον, θα έγινα κατανοητός."
1. Να εχεις και την ευγενή καλωσύνη να μου επιτρέψεις να ξανασχοληθώ με γραπτά σου, εφόσον καταδέχεσαι να τα δημοσιεύεις δημοσίως και μάλιστα ως απάντηση πρός εμένα. Αν δε θές απαντήσεις, σχόλια, κριτικες θετικές η αρνητικες, σωστες η λάθος, καλοπροαίρετες ή όχι, να ανοίξεις μπλόγκ για μονόλογο. Αλλα όταν γράφουμε σε φόρουμ περιμένουμε και τον όποιο αντίλογο.
2. Σου δείχνω ακριβώς τον σεβασμό και την κοσμιότητα που κερδίζεις από μόνος σου ουτε λιγότερη ούτε περισότερη και η οποία είναι νομίζω τουλάχιστον αντίστοιχη της δικης σου. Το θρεντ είναι εδώ όποιος θέλει το διαβάζει και αποκτά ιδίαν άποψη.
3. Για τα υπόλοιπα, μπορείς να έχεις ότι άποψη θέλεις για την περίπτωση μου, όπως και εγω για την δική σου. Αλλωστε για αυτό εκτειθέμεθα με γραπτά για να εχουν οι άλλοι άποψη για τις περιπτώσεις μας. Δεν πρόκειται όμως εγώ να κάθομαι να την γράφω εδώ γιατί δεν αφορά κανέναν.
Δεν εχω οποιαδήποτε διάθεση για προσωπικές αντιπαραθέσεις όπως προφανώς έχεις εσύ, και όπως βλέπεις επιμένω να αποφεύγω τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό σου και τις κρίσεις περί της προσωπικότητάς σου (παρόλο που έχω και εγώ διαμορφωμένη άποψη για εσένα από τα γραπτά σου εδώ κι αλλού. Πρός αποφυγή εντυπώσεων αυτών που διαβάζουν να θυμήσω πως εκτός φόρουμ έχουμε βρεθεί μισή φορά στο ίδιο τραπέζι ανταλλάσοντας 4 ευγενικές κουβέντες πρό ετών). Αυτά ο καθένας τα αποφασίζει για τον εαυτό του διαβάζοντας ότι γραφει ο άλλος και καλό είναι να τα κρατάει για τον εαυτό του και τους κολλητούς του επίσης.
4. Το μόνο που σου ζητώ εγώ ειναι να σέβεσαι το φόρουμ στο οποίο συμμετέχεις. Αν νομίζεις πως το έχεις κάνει, τότε κάποιος από εμας έχει άδικο. Δε με αφορά καθόλου αν σέβεσαι εμένα, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Βεβαίως έχω προσωπική άποψη για το πότε, με τι αφορμή, τι και γιατί γράφεις μερικές φορές εδώ μέσα, αλλά αυτό πάλι δεν αφορά κανέναν άλλον.
Εγω ευχαριστώ.
PS. Και μια και δίνεις 'εξηγήσεις' ας δώσε και εγώ μιά. Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω (βέβαια δε με πολυαπασχολεί πια) που κόλλησες στη συγκεκριμένη συζήτηση με εμένα. Σε ενόχλησε υποθέτω το επίθετο 'παραλήρημα' ? Αν ναι, ζητώ συγγνώμη, αν και επιμένω πως μόνο κάπως έτσι μπορώ να περιγράψω τα συγκεκριμένα περι αυτοκινήτων πόστ σου in the context του θρεντ αυτού. Βρες μου ενα άλλο επίθετο καταλλήλως περιγραφικό να το χρησιμοποιήσω. Παρεξηγήθηκες με την παραίνεση μου να γράψεις σε κάνα άλλο φόρουμ? Πάλι δεν κατανοώ το γιατί μια και όπως είπα δεν είμαστε φόρουμ για φτιαγμενα Αμερικάνικα αυτοκίνητα ούτε για κοκκορεύματα και επίδειξη γνώσεων ή ικανοτήτων γενικώς και ειδικώς στα περί αυτοκινήτων.
Παραμένω λοιπόν με απορία για την αντίδρασή σου αλλά δε θα χάσω και τον ύπνο μου αν δεν την λύσω.