chris34"range"να κρατάμε λίγο τους τύπους και να είμαστε αξιοπρεπείς σε αυτά που λέμε και να μην ξεχνάμε ότι είμαστε συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές.
Καταθέτει ο συνάδελφος την προσωπική δραματική του εμπειρία ότι πήγαινε με 200 και παίρνει στα χέρια τα πιστόνια και πέρα από αυτό, έπειτα από το βούκινο που έχει γίνει με τα πιστόνια των Tiger (κυρίως) τον ρωτάς γιατί είναι τόσο "επιθετικός"? Και λίγα λέει ο άνθρωπος!
Και μάλιστα έχεις το θράσος να τον ειρωνευτείς για το πώς θα μεγαλώσει τα παιδιά του;
Μεταξύ μας να βγάζουμε τα μάτια μας; Ώρα είναι να γυρίσεις να μας πεις "ας μην οδηγούσες μηχανάκι".
Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε... και όσο διαβάζω... αναρωτιέμαι αν κάποιοι είναι "εναντίον" κάποιων άλλων!"
Συγνωμη φιλε orange αλλα το οτι αυτος εχει προβλημα με την Triumph εγω τι του φταιω;
Η διατυπωση μου ηταν στον πληθυντικο και ΟΧΙ προς το προσωπο του οπως εκανε εκεινος!!Μαθε να ξεχωριζεις.
Αν εγω εχω προβλημα με καποιον δεν θα ξεσπασω στον διπλανο μου!(εκτος και αν εχει επηρεαστει απο τον φιλο του τον theofilo).
Οπως επισης θα σε παρακαλουσα να προσεχεις τις εκφρασεις σου γιατι τοσα χρονια εδω μεσα ποτε δεν εχω ειρωνευτει κανεναν.Αλλο το θρασος και αλλο η συμβουλη φιλε μου!Πατερας του δεν ειμαι αλλα αν εχεις οικογενεια και παιδια δεν πας με την ταυτοτητα στο στομα αν θελεις να γυρισεις ξανα κοντα τους!!!"
καταρχην φιλε chris δεν ειμαι επιθετικος αν εσυ εξελαβες ως επιθεση αυτα που εγραψα σου ζητω συγνωμη, αλλα και εγω διαβασα κατι σε ενα ποστ που τελικα μαλλον δεν σε ενδιαφερει να γραφεις αποριες που κανονικα αφου δεν εισαι παθων δεν εχει νοημα και το εξελαβα σαν να ρωτας προσωπικα εμενα........το πως θα οδηγαω σε πληροφορω οτι πλεον παω με 70 οταν ειμαι σε στροφες........21χρονια οδηγαω μηχανες.......τετοια πραγμα και μαλιστα σε εποχη με τοση προχωρημενη τεχνολογια δεν ξανασυναντησα.......
κατα δευτερον ο θεοφιλος ειναι φιλος μου καλα το ειπες.....αλλα δεν εχω μαθει να επηρεαζομαι ποτε στην ζωη μου απο κανεναν και απο τιποτα.............
αν θελεις κατι αλλο να ρωτησεις για να σου απαντησω ρωτα αλλα με πμ δεν ειναι το ποστ για τετοια.....
θα παρακαλουσα οσους πραγματικα τους ενδιαφερει το θεμα να ποσταρουν γιατι ειναι σοβαρο.....οσους δεν τους ενδιαφερει ας μην κανουν τον κοπο να γραφουν....
οσοι δεν εχουν προβλημα ακομη με τα πιστονια και θελουν να συμμετεχουν θα ενημερωθουν αν μπορει να γινει και με ποιο τροπο απο τον δικηγορο μας...........επισης το προβλημα δεν ειναι μονο στην ελλαδα..........................................
το triple 675 εγινε sprint st 1050 το 2009, το st έγινε tiger sport τέλους του 2016 και το tiger sport έγινε tiger 1200xca τον Φεβρουάριο του 2020!!!!