Re: Παει η μίζα!!τα έσπασε ολα!! ¶
Από: Aris. στις 18/06/2010 3:32 μμ.
Από: Sprinter στις 18/06/2010 3:38 μμ.
Από: Native στις 18/06/2010 3:48 μμ.
Από: xristosxal στις 21/06/2010 10:32 πμ.
Native"2 σπασμενα πιστονια είχα κι εγω....
και εχω να πω οτι απλα εβαλα τα πιστονια της Τ επειδη ηταν στη εγγυηση...δεν υπηρχε περιπτωση να το εκανα αλλιως, υπαρχουν τοσες καλες μαρκες στην αγορα....
Σκεφτομαι να το δωσω...αλλα κι απο την αλλη δεν μου κανει κατι κλικ, οδηγησα το bmw 800gs αλλα μου φανηκε ψοφιμι και χωρις καθολου νευρο...επισης δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω 16000€ για το τενερε και τα χαμηλά δεν με χωρανε....μαλλον θα το κρατησω...
Το μονο που δεν ξερω αν ηταν σωστο ειναι οτι ο Σακης μου αλλαξε 1 χιτωνιο και 3 πιστονια...μου ειπε οτι δεν θα δικαιολογουσαν τα αλλα 2 στην εγγυηση...δεν μπορουσα να επιμεινω για κατι που δεν γνωριζω....αν και μου φανηκε καπως...χιτωνια με 40000 σιγουρα θα έχουν παρει καποιες ανοχες σε σχεση με το καινουργιο και το μηχανακι το έχω 1,5 χρονο...είναι κριμα.
Αυτο που γνωριζω είναι οτι θα έπρεπε να εχω πληρωσει ακομα 2 χιτωνια για να εχω το κεφαλι μου ησυχο...
Συνολικη διαρκεια επισκευης, κατι περισσοτερο απο 1,5 μηνα, κυριως λογω μη διαθεσιμοτητας ανταλλακτικων απο την Αγγλια.
Τον Χρηστο τον καταλαβαινω απολυτα πάντως...οπώς επισης εχουν αλλάξει και τα λογια που θα έλεγα σε καποιον αν με ρωτουσε για το tiger....
Αληθεια, τις μπιέλες του 1050 τις εχει δεί κανεις? Ειναι λιγο πιο χοντρες απο παπιου....εγω τρομαξα παντως οταν τις είδα, ελπίζω να είναι καλα μελετημένες...."
Από: Sprinter στις 25/06/2010 11:12 πμ.
Από: xristosxal στις 25/06/2010 4:04 μμ.
Από: vassat στις 25/06/2010 5:19 μμ.
Από: Sprinter στις 25/06/2010 5:41 μμ.
Από: Sprinter στις 25/06/2010 5:43 μμ.
xristosxal"Παιδιά μόλις ανοίχτηκε το μηχανάκι.2 πιστόνια σπασμένα τα είδα με τα μάτια μου.Σπάσανε εκεί που μπαίνουν τα ελατήρια.Και τα δύο στο ίδιο σημείο.και ναι έκανα 250 χλμ με τα πιστόνια σπασμένα ίσως και παραπάνω.Τώρα θα μου αλλάξει 3 πιστόνια κ 3 χιτώνια και είμαι έτοιμος λέει..Και εγώ ρωτώ!!Είμαι??"
Από: Aris. στις 25/06/2010 5:49 μμ.
xristosxal"Παιδιά μόλις ανοίχτηκε το μηχανάκι.2 πιστόνια σπασμένα τα είδα με τα μάτια μου.Σπάσανε εκεί που μπαίνουν τα ελατήρια.Και τα δύο στο ίδιο σημείο.και ναι έκανα 250 χλμ με τα πιστόνια σπασμένα ίσως και παραπάνω.Τώρα θα μου αλλάξει 3 πιστόνια κ 3 χιτώνια και είμαι έτοιμος λέει..Και εγώ ρωτώ!!Είμαι??"
Από: xristosxal στις 25/06/2010 7:04 μμ.
Sprinter"xristosxal"Παιδιά μόλις ανοίχτηκε το μηχανάκι.2 πιστόνια σπασμένα τα είδα με τα μάτια μου.Σπάσανε εκεί που μπαίνουν τα ελατήρια.Και τα δύο στο ίδιο σημείο.και ναι έκανα 250 χλμ με τα πιστόνια σπασμένα ίσως και παραπάνω.Τώρα θα μου αλλάξει 3 πιστόνια κ 3 χιτώνια και είμαι έτοιμος λέει..Και εγώ ρωτώ!!Είμαι??"
Είσαι (αν σου αλλάξει και τα ελατήρια βέβαια).
Τι μοντέλο ακριβώς είναι το μηχανάκι αυτό (πάλι θύμα των βουτυρένιων πιστονιών)? Γιατί κάνουμε ένα γκάλλοπ."
Από: xristosxal στις 25/06/2010 7:11 μμ.
Aris."xristosxal"Παιδιά μόλις ανοίχτηκε το μηχανάκι.2 πιστόνια σπασμένα τα είδα με τα μάτια μου.Σπάσανε εκεί που μπαίνουν τα ελατήρια.Και τα δύο στο ίδιο σημείο.και ναι έκανα 250 χλμ με τα πιστόνια σπασμένα ίσως και παραπάνω.Τώρα θα μου αλλάξει 3 πιστόνια κ 3 χιτώνια και είμαι έτοιμος λέει..Και εγώ ρωτώ!!Είμαι??"
Μου αρεσε που ειχες πει οτι η μηχανη μετα δουλευε φυσιολογικα ! Το ειχες κανει μοτοκρος !
Ο χρονος θα δειξει αν "εισαι ετοιμος". Τα σπασμενα κομματακια των πιστονιων βρεθηκαν ή μηπως σου ειπε πως καηκαν ? . Τιποτα αλλο ? Οι βαλβιδες ανεπαφες??!?
Ελεος μπαχαλο η κατασταση. το κομπλερ θρυψαλα τα πιστονια σπασμενα.
Τωρα ακουγεται πως ειναι αργα ... αλλα εγω θα ζητουσα και αλλαγη μοτερ , ή μαλλον λαθος ... θα απαιτουσα."
Από: Sprinter στις 25/06/2010 8:31 μμ.
Sprinter"xristosxal"Παιδιά μόλις ανοίχτηκε το μηχανάκι.2 πιστόνια σπασμένα τα είδα με τα μάτια μου.Σπάσανε εκεί που μπαίνουν τα ελατήρια.Και τα δύο στο ίδιο σημείο.και ναι έκανα 250 χλμ με τα πιστόνια σπασμένα ίσως και παραπάνω.Τώρα θα μου αλλάξει 3 πιστόνια κ 3 χιτώνια και είμαι έτοιμος λέει..Και εγώ ρωτώ!!Είμαι??"
Τι μοντέλο ακριβώς είναι το μηχανάκι αυτό (πάλι θύμα των βουτυρένιων πιστονιών)? Γιατί κάνουμε ένα γκάλλοπ."
Από: Sprinter στις 25/06/2010 8:32 μμ.