Re: Τι κατανάλωση / αυτονομία σας βγάζει ο 1050 ¶
Από: dimchrist στις 21/07/2008 4:54 μμ.
nomidis"Εγω μ αυτη την πιο τσαχπινικη εξατμισούλα της Τ κ το πρόγραμμα που φοράνε απο αντιπροσωπεία καταφερα με κόπο κ ιδρώτα (μονο που δεν εσπρωχνα) να βγαλω μια μεση καταναλωση λιγο κατω απο 7/100 εντος πολεως με αρκετα χιλιομετρα βεβαια σε παραλιακη κ κηφισο, τουτεστιν μια αυτονομια 250+ χιλιομετρακια.
Το θεμα ειναι οτι αν το πας οπως θελει αυτο -και οχι η τσεπουλα σου- ακομα κ χωρις ακραιοτητες, το λαμπακι οντως αναβει στα 160-170 κ συνολικα θα κανεις στα 220 χιλιομετρα περιπου.
Αυτά σας φαίνονται παραξενα σε σχεση με το τελειως μαμα τιγρη?
Εμένα που ειμαι απο TDM μου φαινεται αρκετα τσιμπημενη η καταναλωση, όπου το πηγαινα πολυ ανεμελα κ με αρκετα ασκοπα γκαζακια κ πανω απο 7 καταναλωση δεν ειχα.."
To TDM θα το χαρακτίριζα επιεικώς ψόφιο και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Απλά για την ιστορία το μηχανάκι βγάζει 86hp στις 7500rpm όταν το ο τίγρης καλπάζει με 115hp @ 9400rpm. Σχεδόν 30 αλόγατα διαφορά και 2000 στροφές παραπάνω λόγω της ευστροφίας του τρικύλιδρου συνόλου σε σχέση με το δικύλιδρο ιάπωνα. Αν προσθέσεις τα 153 κυβικά που έχουν διαφορά και τα 8 επιπλέον κιλά του τίγρη το παζλ ολοκληρώνεται. Πραγματικά πιστεύεις ότι υπάρχει μέτρο σύγκρισης σε θέμα κατανάλωσης όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην απόδοση του κινητήρα? Λογικό δεν είναι να θέλει κανα λίτρο παραπάνω ανά 100km?
Triple Way