Καταληξαμε παλι στο ιδιο θεμα ...
Το πως και πότε χρησιμοποιεί ο καθε ενας την μοτοσυκλέτα του ειναι καθαρά προσωπικό του θεμα .
Δεν θα μου πει κανεις γιατι πηγαινω μονο με 70 km/h (
) αλλά ουτε να κουβαληθω στον ελευθερο μου χρονο μεχρι την ακρη της Αττικης για να δω αν κουνιούνται οι βαρκες (αυτο θα το κανω στην δουλεια μου , Τι σόι ναυπηγός θα γίνω ?
)
Αν θελω και Αν εχω ορεξη και Αν δεν εχω αλλες υποχρεώσεις θα παω στις βολτες που κανουμε εδω στο forum .
Εγω κανονιζω συναντήσεις γιατι μ'αρεσει που γνωριζω καινουρια πρόσωπα και χαιρομαι να βλεπω ξανα οσους εχω ηδη γνωρισει . Επειδη ομως τα μελη του forum οπως θα εχετε προσέξει και μονοι σας ειναι απο διάφορες περιοχες της Ελλαδας (και συγκεκριμένα για το προβλημα μας απο ολη την Αττικη) προσπαθώ λοιπον να προτείνω μερη οπου ειναι βολικά -αν οχι για ολους- τουλάχιστον για τους περισσότερους .
Ξέρουμε πολυ καλα οτι προς το παρον εγω ειμαι αυτη που βρίσκετε στην δυσκολότερη θεση απο αποψη χιλιομέτρων και κυβικών .
Σας παρακαλώ ,αφου βλέπετε οτι υπαρχουν αντιδράσεις για τα μέρη καταγωγής των μελων , δεν θα ηθελα να επαναληφθεί το ιδιο σκηνικό . Ειναι το δευτερο (2) topic που κλειδώνουμε για τον ιδιο λογο .
Επίσης σας παρακαλω να μην σχολιαστούν ξανα τα μερη που επιλέγονται για τις διαφορες συναντήσεις . Είστε σε θεση να κρίνετε απο μονοι σας αν σας εξυπηρετεί η περιοχη ή οχι για να ερθετε κι εσεις μαζι .
Σεβαστείτε το γεγονός οτι δεν μένουμε ολοι στο ιδιο προάστιο . Το προβλημα ισως να μην το εχετε αντιληφθεί δεν ειναι μονο η τοποθεσία αλλά και η ωρα [γιατι κάποιοι δουλεύουν ακομα και αργα το βραδυ (δεν εργάζονται ολοι 8-16) ή εχουν οικογενεια ] .
Αλήθεια σας το λεω , καθε φορα προσπαθω να συμβιβάσω τα ασυμβίβαστα(χρονο και τοπο) για να μπορεσουν να ερθουν οσο περισσότεροι μπορούν . Αλλά δεν με βοηθάτε ... αντιθέτως με στενοχωρείτε
Αυτα εχω να πω . Το θεμα το κλειδώνω .