Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος 15/8/2013 ¶
Από: Theozed στις 12/08/2013 1:52 μμ.
Κατόπιν συνεννόησης με το master αλάνι αυτού του φόρουμ, τον Σάββα, αποφασίσαμε στις 15 Αυγούστου να πάμε να προσκυνήσουμε τον Άγιο (Εύβοια).
EDIT:
Ώρα αναχώρησης: Νωρίς το πρωί. Οι συμμετέχοντες θα διαλέξουν με δημοκρατικές διαδικασίες (ως γνωστόν, η δικιά μου ψήφος μετράει για 3 κυλίνδρους ) μεταξύ του εύρους 7:30-9:00.
FINAL EDIT:Ώρα αναχώρησης: 8:30 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών
Στάσεις:
1η στάση στον Άγιο Ιωάννη, για να ανάψουμε κανένα κεράκι, μπας και σώσουμε την ψυχή μας, μετά από όλα εκείνα που θα έχουμε κάνει μέχρι να φτάσουμε
2η στάση στον Αλεξίου για να γεμίσει καύσιμο και το στομάχι
Ρυθμός: Μέχρι τη Χαλκίδα σχετικά χαλαρός ( ε Σάββα;), για να μη φύγει πολύ καύσιμο και μην κουραστώ πριν την ώρα μου. Με το που πιάνουμε τις στροφές θα γίνει του Forum Triumph! Full throttle, μη μου τα πάπαρ τάραττε γιατί σας έφαγα και τα σχετικά. Εύχομαι να έχω όρεξη, μπας και μπορέσω να ακολουθήσω το master αλάνι. Πανούλη (Panos76gr), έσφιξα το μπροστινό μωρή αρρώστια
Επιστροφή: Το γ@μ@το αυτό γκρουπάκι των 2 ατόμων (ΟΚ, όταν είμαι στη γράμμωση δείχνω για μισός ), θα σπάσει στα 2! Το 50% λοιπόν θα κατευθυνθεί προς Χιλιαδού, όπου και θα παραμείνει για τη μέρα, το δε υπόλοιπο 50% ( ) επιστρέφει στη βάση.
EDIT FINITO
Επεξεργαστείτε το όσοι ενδιαφέρεστε, γράψτε τις απόψεις σας (καθώς θα ληφθούν σοβαρά υπόψη) και τα λέμε.
Έχετε πάντως υπόψη σας, πως εμείς οι δύο τουλάχιστον, θα "προσκυνάμε" και στις στροφές καθοδόν προς τον Άγιο!
Φιλάκια Triumphistas!