[ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ]

Re: ΣΑΒΒΑΤΟ 19/03/2011... ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ !!!!  

Από: Dennis G. στις 17/03/2011 12:32 πμ.

Άψογα !!!!!!!!
Άντε να μαζυόμαστε............

Άσχετα με την γαλατόπιττα πάντως, εάν είναι να βρέχει προτείνω να μην κάνουμε την διαδρομή αυτή.
Θα χάσουμε όλη την ομορφιά μιας στριφτερής, επαρχιακής διαδρομής !!!!
Μιλάμε και αύριο που θα έχουμε καλύτερη εικόνα του καιρού.

Από: bonnie στις 17/03/2011 3:56 πμ.

εγω ημουν μεσα στη βολτα... μεχρι πριν λιγες ωρες... που μου κλεψανε το τσαντακι μετα απο ενα πολυ κακο απογευμα στα εξαρχεια, κ εχω μεινει χωρις χαρτια-διπλωματα-κλειδια-ταυτοτητες-αδειες-λεφτα!!!
..κ τσιγαρα...

ευτυχως βρηκα ξανα απο θαυμα τα κλειδια της μηχανης κ το μπουφαν, κ ειμαι ακομα ορθια..

οποτε.. το αφηνω φλου μεχρι τελευταια στιγμη...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: Cpt. Haddock στις 17/03/2011 7:38 πμ.

Dennis G."[....]Εξάλλου Captain εσύ τουλάχιστον ξέρεις από τέτοιου είδους διαδρομές,[...]"

Ναι και γι' αυτο ξέρω οτι οταν εισαι με παρέα ο χρονος αυξάνεται

Μην το συγκρινεις με το πόσο κανεις μονος σου, καποια στιγμη θα σας βαλω και το μαθηματικό τύπο της προσαυξησης

Τεσπα, αυτο που εχω να πω και με δεδομένο οτι νυχτωνει στις 6μιση ειναι οτι εγω θα εβαζα ωρα αναχώρησης στις 7 το πρωί. Απο εκεί και πέρα, μακαρι να σας κανει καλό καιρό και να περάσετε σουπερ

Bonnie, κριμα ρε...

(για τα τσιγαρα...)
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: tharis στις 17/03/2011 3:38 μμ.

Κριμα ρε Αναστασια .. Ελπιζω να τα καταφερεις να ρθεις.

Τη βροχη ολο και καπου θα την φαει ο καθενας και θα ναι και καλη αλλα μασαμε ?

Για δωστε ωρα και τοπο συναντησης να ξερουμε πανω κατω..!!
Βαγγελη, Διονυση στειλτε και κανενα τηλ να μπορουμε να επικοινωνησουμε.
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: vagtyrp στις 17/03/2011 3:49 μμ.

χάρη κοιτάμε και εναλλακτική διαδρομή που μάλλον θα είναι προς τα κάτω, σε περίπτωση που αλλάξει κάτι με το καιρό. για την ώρα το πρόγραμμα παραμένει ώς έχει, και είναι ενήμεροι όλοι οι ενδιαφερόμενοι.το τηλ μου είναι 6932109717. αύριο θα αποφασίσουμε με το διονύση αν θα αλλάξει κάτι και φυσικά θα ποσταριστεί αναλόγως!

δεν μασάμε από βροχή, έχω ταξιδέψει και με καρεκλοπόδαρα, χωρίς πρόβλημα, αλλά είναι κρίμα να μην μπορέσουμε να ευχαριστηθούμε οδηγικά την συγκεκριμένη διαδρομή, γιαυτό και οι σκέψεις για κάτι άλλο.....

Από: tharis στις 17/03/2011 6:49 μμ.

Καλα σιγουρα αν ο καιρος ειναι χαλια ολη μερα δεν αξιζει να κανουμε τοσα χλμ σε τετοιες διαδρομες.. μπορει να γινει και την αλλη βδομαδα πχ..

Οποτε αποφασιζουμε αυριο..!!

Από: kyrkyriakos στις 17/03/2011 7:11 μμ.

O Kαιρός θα είναι χάλια! Ψηφίζω την άλλη βδομάδα

Από: tharis στις 17/03/2011 8:48 μμ.

Πριν λιγο σε ενα βενζιναδικο μου ειπαν οτι απ το Σαββατο θα εχουν απεργια. Εχετε ακουσει κατι ??

Από: nfot στις 18/03/2011 3:01 πμ.

Ολο το βραδυ ημουν με φιλο βενζινα και δεν ανεφερε κατι. Το πρωι θα το διερευνησω.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: Aris. στις 18/03/2011 1:38 μμ.

Αφου περνατε απο τα μερη μου ελεγα να ερθω και 'γω (αλλα μετα τις 3 που σχολαω..) Βεβαια δεν εχω ιδεα τι γινεται με τον καιρο... Αμα ειναι γκριζα ολη η μερα με ψιλοβροχια .... θα μου γ@$@%σει την ψυχολογια!
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: dimchrist στις 18/03/2011 2:16 μμ.

bonnie"εγω ημουν μεσα στη βολτα... μεχρι πριν λιγες ωρες... που μου κλεψανε το τσαντακι μετα απο ενα πολυ κακο απογευμα στα εξαρχεια, κ εχω μεινει χωρις χαρτια-διπλωματα-κλειδια-ταυτοτητες-αδειες-λεφτα!!!
..κ τσιγαρα...
ευτυχως βρηκα ξανα απο θαυμα τα κλειδια της μηχανης κ το μπουφαν, κ ειμαι ακομα ορθια..
οποτε.. το αφηνω φλου μεχρι τελευταια στιγμη... "

Κρίμα ρε συ bonnie.
Τουλάχιστον βρήκες τα κλειδιά και το μπουφαν.
Κάτι είναι και αυτό...

Triple Way

Από: tharis στις 18/03/2011 3:50 μμ.

Τελικα θα γινει η εκδρομη ?? Θα γινει την αλλη βδομαδα ?? Τι αποφασισατε ??

Δυστυχως οι προβλεψεις λενε βροχη απο νωρις το μεσημερι.. κριμα και σημερα ειχε πολυ καλο καιρο ..

Από: vassat στις 18/03/2011 4:13 μμ.

Όντως οι προβλέψεις για βόρεια δεν είναι ενθαρρυντικές...γιατί ακόμα και εκεί που η πρόγνωση είναι συννεφιά σε υψόμετρο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρέξει έστω και για λίγο που το θεωρώ ότι χειρότερο (δλδ την οδήγηση σε βρεγμένο οδόστρωμα που η πρόσφυση αλλάζει κάθε μέτρο, προτιμώ να ρίχνει καρέκλες). Από το μεσημέρι και μετά δε ανοίγουν οι κρουνοί...
Πάντως μια που υπάρχει ζέση μήπως να πηγαίναμε πουθένα κοντύτερα να γυρίσουμε μεσημεράκι και σχετικά στεγνοί;;;
Μια Καρύταινα ας πούμε που έχει και ωραία καρυδόπιτα...
/ ΒΣ

Από: vagtyrp στις 18/03/2011 5:44 μμ.

παίδες μάλλον πάμε για αναβολή της βόλτας.....
κοιτώντας τον καιρό πριν λίγο, παραμένουμε στεγνοί μέχρι και το δομοκό αλλά μετά, λέει βροχές.........το κέρατό μου!
μιλήσαμε με το διονύση και είπαμε ότι θα ποστάρουμε οριστικά αργότερα το βραδάκι μήπως και τελευταία στιγμή αλλάξουν οι προβλέψεις....μιας και μέχρι στιγμής έχουν αλλάξει 100 φορές......

τώρα για το άλλο σάββατο φυσικά είμαι μέσα, αλλά θα συννενοηθούμε μέχρι τότε αν δεν πάμε.......

βασίλη για κάτι πιο κοντινό θα μιλήσουμε το βραδάκι επίσης.....καλή ιδέα η καρύταινα, ειδικά αν πάμε από αρχαία νεμέα κλπ, και καταλήξουμε εκεί .......αλλά και πάλι ο καιρός δεν τα λέει καλά και προς τα εκεί.....μόνο το πόρτο χέλι την γλυτώνει μέχρι στιγμής......

προσωπικά πάντως και επειδή το ΔΝΤ είναι κοντά μου, προτιμώ να μην πάω πουθενά το σάββατο και να κανονίσουμε για το άλλο σάββατο για μετέωρα να βρεθούμε και με τα παιδιά από πάνω, να ευχαριστηθούμε....αλλά ας περιμένουμε λιγάκι το βραδάκι για τις τελικές αποφάσεις

Από: kyrkyriakos στις 18/03/2011 7:49 μμ.

vagtyrp"

προσωπικά πάντως και επειδή το ΔΝΤ είναι κοντά μου, προτιμώ να μην πάω πουθενά το σάββατο και να κανονίσουμε για το άλλο σάββατο για μετέωρα να βρεθούμε και με τα παιδιά από πάνω, να ευχαριστηθούμε....αλλά ας περιμένουμε λιγάκι το βραδάκι για τις τελικές αποφάσεις "