Βόλτα αυτό το Σάββατο!

Re: Βόλτα αυτό το Σάββατο!  

Από: Bladerunner στις 13/01/2012 7:36 μμ.

vagtyrp"επειδή κάποιοι κάνουν δυσμενή σχόλια με το άτομό μου, θα συμμετάσχω και εγώ! και θα προσπαθήσω φιλότιμα να μην βάλω θερμενόμενα!( χεχεχεχεχεχεχεχ.....εννοείται πως θα τα έχω συνέχεια ανοιχτά....τα νοικιάζω προς 10 δολάρια το καθένα την ώρα.....έτσι για να κάνω συνάλλαγμα σε ισχυρό νόμισμα!)

και επειδή θέλω να μαζευτούμε και περισσότεροι θα έρθει μαζί μου και ο φώτης και ο κώστας( barbadinos )

έτσι για να είμαστε περισσότερα τιγράκια να μην αφήνουμε τα 675 να περνάνε....

τα λέμε εκεί λοιπόν!

ps: σεφ!!!!!!!!!!!!!!!! αν είσαι καλό παιδάκι σε παίρνω και δικάβαλο! "

Είσαι αρχηγός! Τα λέμε αύριο το πρωί!

Από: Bladerunner στις 13/01/2012 7:39 μμ.

Glober"Επειδη πρεπει να βοηθησω σε μια μετακομιση αυριο πρωι μαλλον δεν σας προλαβαινω στο Οστρια.

Που λετε να κανετε σταση για καφεδακι για να σας βρω εκει (υποθετω Σουνιο η λιμνη Μαραθωνα);"

Για λίμνη λέμε, σου στέλνω με pm το κινητό μου για να συνεννοηθούμε και αύριο.

Από: vagtyrp στις 13/01/2012 7:44 μμ.

doohan"
vagtyrp"ps: σεφ!!!!!!!!!!!!!!!! αν είσαι καλό παιδάκι σε παίρνω και δικάβαλο! "

Μόνο αν έχεις θερμαινόμενη σέλα..... "

χμμμμμμμμμμμμμ.....θα σε τρίψω καλά πριν ξεκινήσουμε

Από: doohan στις 13/01/2012 7:50 μμ.

Ομορφάντρα μουυυυυ.....να μου βάλεις και σώς για να γλυστράει..........
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ

Από: Glober στις 13/01/2012 7:54 μμ.

vagtyrp" ή θα κάνεις την μετακόμιση πιό νωρίς, ή το απόγευμα.....δεν έχεις άλλη επιλογή....χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε"

Έχω κανονίσει 8:30 να ξεκινήσω κουβάλημα... με το που τελειώσω και αν έχω ακόμα μέση ξεκινάω να σας βρώ... (Βαγγέλη δεν θυμάμαι και την ειδικότητα σου αλλά αν τυχαίνει να είσαι ορθοπεδικός μπορεί και να σε χρειαστώ.... )

Bladerunner" Για λίμνη λέμε, σου στέλνω με pm το κινητό μου για να συνεννοηθούμε και αύριο."

Thanks Βασίλη, θα σας πάρω όταν ξεμπερδέψω!

Από: vagtyrp στις 13/01/2012 8:05 μμ.

Glober"
vagtyrp" ή θα κάνεις την μετακόμιση πιό νωρίς, ή το απόγευμα.....δεν έχεις άλλη επιλογή....χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε"

Έχω κανονίσει 8:30 να ξεκινήσω κουβάλημα... με το που τελειώσω και αν έχω ακόμα μέση ξεκινάω να σας βρώ... (Βαγγέλη δεν θυμάμαι και την ειδικότητα σου αλλά αν τυχαίνει να είσαι ορθοπεδικός μπορεί και να σε χρειαστώ.... )"

κάτι θα κάνουμε και για σένα.....να φέρω μαζί μου τα ενέσιμα;

Από: Glober στις 13/01/2012 8:24 μμ.

Θα έλεγα να φέρεις τα ενέσιμα, θερμοφόρες, χάπια διάφορα, υπόθετα (μακριά απο 'μάς) και καμια sexy νοσοκόμα για συνεπιβάτιδα (κατα προτίμηση να φοράει μίνι και άσπρες κάλτσες με... ζαρτινιέρες)....

Από: vagtyrp στις 13/01/2012 8:26 μμ.

Glober"Θα έλεγα να φέρεις τα ενέσιμα, θερμοφόρες, χάπια διάφορα, υπόθετα (μακριά απο 'μάς) και καμια sexy νοσοκόμα για συνεπιβάτιδα (κατα προτίμηση να φοράει μίνι και άσπρες κάλτσες με... ζαρτινιέρες).... "

μέχρι τα υπόθετα κάτι γίνεται.....αλλά άμα βρώ και το υπόλοιπο θα πάτε βόλτα σίγουρα μόνοι σας!

Από: HelenKoR στις 13/01/2012 10:35 μμ.

Δυστυχως παιδια τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω...
Ευχομαι να μπορουσα να ερθω κι εγω μαζι σας ή τουλαχιστον να αξιζει ο λογος που δεν θα ερθω.
Καλα να περασετε! Βγαλτε και καμια φωτογραφια αμα το θυμηθειτε!
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: leonithastz στις 13/01/2012 11:14 μμ.

HelenKoR":rotfl:

Ευχομαι να μπορουσα να ερθω κι εγω μαζι σας ή τουλαχιστον να αξιζει ο λογος που δεν θα ερθω.
Καλα να περασετε! Βγαλτε και καμια φωτογραφια αμα το θυμηθειτε! "

ελενη μη σε παιρνει απο κατω αμα θες την κυριακη παμε παρεα βολτα
[size=200:1w8ajxcf]μη σκας για ότι μπορείς να διορθώσεις και για ότι, δεν μπορείς να διορθώσεις

Από: HelenKoR στις 13/01/2012 11:59 μμ.

leonithastz"

ελενη μη σε παιρνει απο κατω αμα θες την κυριακη παμε παρεα βολτα"

Nα ολοκληρωθει πρωτα η βολτα του Σαββατου και μετα βλεπουμε για την Κυριακη! Αν ο καιρος ειναι υποφερτος, θα τσουλισουμε κι εμεις λιγακι εδω κοντα! Αλλιως, θα περιμενουμε τις Halcyon Days
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: Bladerunner στις 14/01/2012 1:41 πμ.

Από: Bladerunner στις 14/01/2012 5:30 μμ.

Επιστροφή στη βάση, όλα καλά!

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για την πολύ καλή παρέα!

Τουλάχιστον το πρώτο σκέλος της διαδρομής μέχρι τον καφέ ήταν απίστευτο! Το καταευχαριστήθηκα και το Daytona συμφωνεί!

Παρόλο που ο καιρός στην επιστροφή προσπάθησε, δεν νομίζω ότι μας τα χάλασε τόσο.

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους, εύχομαι να έχουμε πολλές ακόμα τέτοιες ευκαιρίες να βολτάρουμε και να βρισκόμαστε!

Μπάμπη(ΒΟΒ) και όποιος άλλος τράβηξε περιμένω φωτογραφίες.

Καλά χιλιόμετρα σε όλους!

Από: Glober στις 14/01/2012 5:48 μμ.

Χαιρομαι που ακουω οτι περασατε καλα!

Δυστυχως αργησα να ξεμπερδεψω απο τις δουλειες μου και δεν σας προλαβα.

Περιμενω να δω τις φωτογραφιες σας!

Από: leonithastz στις 14/01/2012 7:33 μμ.

οντως ηταν πολυ ωραια η βολτα παιδια χαρικα που σας γνωρισα ολους,ο καιρος μας την εκανε την χαρη τελικα. Βασιλη δεν χρειαζεται να ευχαριστεις κανεναν νομιζω και πιστευω να ξανα γινει κατι αντοιστιχο συντομα
[size=200:1w8ajxcf]μη σκας για ότι μπορείς να διορθώσεις και για ότι, δεν μπορείς να διορθώσεις